Mistä hyvää lihaa

Olen kerta kaikkiaan kyllästynyt kaameanhajuiseen ja -makuiseen kuljetusstressilihaan, jota kaupoissa myydään. Mistä löytyisi taho, joka suoraan siisteissä oloissa myös teurastaisi ja paloittelisi tuottamansa lihan? Tulen kyllä ostamaan pidemmänkin matkan päästä pakastimeni täyteen onnellisena ja terveenä loppuun asti eläneen eläimen maukasta, tuoretta lihaa. Maksan raskasta työtä tekevälle tuottajalle vaikka ylikin sen hinnan, jonka nyt kauppa pyytää itselleen ja sen seitsemälle tukku- ja kuljetusportaalle.

Ja jos EU-virkailija tulee kieltämään meitä vedoten teurastamohygienia-, tukibyrokratia- ym. sääntöihin, niin hymyillään vaan kohteliaasti ja viitataan säännöille kintaalla, niinhän tekevät muun Euroopan hullunlehmäntuottajat, myrkkyrehutehtailijat ja eläinkuljetustukihuijaritkin.
Euromeiningeistä takaisin ihmisravintotuotantoon