Kuka turvaa Turussa
kotirauhan

Olisi mielenkiintoista tietää läänin ylimmän poliisiviranomaisen kanta Turussa asukkaita häirinneen Down By The Laiturin tapahtumista. Tuntuu kuin Turussa ei olisi voimassa Suomen perustuslaki, joka takaa kansalaisille turvan ja kotirauhan. Keskelle kaupunkia sijoitetun tapahtuman jytinä kuului varmaan kaupungin ulkopuolelle. Ei ihme, että kuulonsuojelujärjestö kehotti käyttämään korvatulppia niin kuuntelijoille kuin soittajillekin. Kyllä nuoret ovat viisaita!

Vartiovuoren rinteen kerrostalot ja pihat ovisyvänteineen joutuivat kahden päivän ja yön aikana tuhansien huligaanien pissapaikoiksi. Pihoilta revittiin ja varastettiin kukkia. Pyysin poliisilta apua hälytysnumeron kautta. Sieltä luvattiin lähettää jalkapartio, sitä ei tullut. Poliisiauto kiersi pysähtymättä puistokäytäviä pitkin, oliko se rikostutkinta?

Muutama viikko sitten kuusi huligaania kiipesi Venäjän konsulaatin katolle. Poliisi palokunnan avulla otti huligaanit kiinni. Lehtitietojen mukaan tapausta tutkitaan kotirauhan rikkomisena. Ketähän tutkitaan näiden tuhansien huligaanien kotirauhan rikkomisesta? Turun kaupunginjohtajaa vai Turun poliisipäällikköä?
Veteraani