Kauan kaivattu puisto
Simon ansiosta

Joukko Ruohonpään Karjalaiskylän asukkaita kiittää sydämellisesti 28 vuotta jatkuneista kunnallisista luottamustoimistaan itseään vapauttavaa Simo Klimscheffskijtä asuinalueemme kunnallisten töiden toteutumisista.

Aluettamme halkaiseva Ruohonpäänpuisto pysyi lähes puoli vuosisataa rakentamattomana roska-alueena. Alueemme omakotiyhdistys yritti eräässä vaiheessa vauhdittaa puiston rakentamista. Saatuaan kaupungin viranomaisilta vastauksen, ettei sellaiseen ole talousarviossa varoja, hiljeni omakotiyhdistyskin. Tällöin kylästämme lähti topakka nainen ja mies Simon pakeille. Kuultuaan kylämme tarpeen hän sanoi oitis, että puistonne rakennetaan, olkaa huoletta!

Kului ainoastaan 2-3 kuukautta, kun puiston rakentaminen alkoi. Eikä aikaakaan, kun kyseinen puisto oli valmis ruohokenttineen, istutuksineen ja kävelyteineen vain selkänojalliset puistonpenkit puuttuivat. Kerroimme puuttuvista penkeistä jälleen Simolle ja seuraavana kesänä nekin ilmestyivät puistoon. Tänään nuo penkit ovat usein puiston kävelytietä käyttävien vanhusten lepopaikkoina.

Joitakin aikoja sitten teki pari kyläläistämme esityksen rakennuslautakunnalle pintavesikaivojen rakentamisesta kylämme Keskitalonkadulle, koska sadevedet seisoivat katuvierellä ja pahimmoillaan virtasivat pihoihin. Lautakunta kuitenkin uskoi selvitystä, jonka mukaan mainitulla kadulla oli jo olemassa pintavesikaivot. Kyseisen kadun asukkaat kutsuivat Turun kaupungin vesilaitoksen insinöörin tutustumaan kotikatunsa pintavesikaivotilanteeseen. Kutsumamme insinööri pani toimeksi viipymättä ja muutaman viikon kuluttua oli mainitulla kadulla tarpeellinen määrä pintavesikaivoja.

Kun kaupunkimme luottamushenkilöinä ja virkamiehinä toimii veronmaksajien etuja ja oikeuksia rehellisesti hoitavia ihmisiä, toteutuvat kaupunkilaisten elämänolosuhteita parantavat tarpeet oikea-aikaisesti. Eikä tarvita mittavia jäsenmaksuja periviä yhdistyksiä, jotka eivät näytä tarvittavien parannusten aikaansaamiseen pystyvän.
Ruohonpään Karjalaiskylän
asukkaiden p:sta Erkki Tabell

Aloita keskustelu tästä jutustaViesti lähetetty!

Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22.
Virhe viestin lähetyksessä.
TS:n verkkokeskustelun säännöt

Turun Sanomien verkkokeskusteluun tulevat viestit tarkastetaan ennakolta. Siksi viestit julkaistaan viiveellä. Keskusteluja julkaistaan arkisin kello 9–23 ja viikonloppuisin kello 8–22. Toimitus voi lyhentää ja muokata kirjoituksia.

Kirjoittaja on juridisessa vastuussa viestinsä sisällöstä. Rasistisia, herjaavia tai ihmisten yksityisyyttä loukkaavia viestejä ei julkaista. Muista hyvät tavat, älä huuda!/HUUDA tai kiroile.

Emme julkaise linkkejä tai mainoksia.

Kirjoita napakasti. Emme julkaise yli 1 800 merkin viestejä. Pysy keskusteluketjun aihepiirissä. Älä yritä muuttaa aihetta.

Toimitus voi harkintansa mukaan sulkea keskusteluketjun.