Paikka elokuvakeskukselle

TS/Jonny Holmén<br />Kauppahallin viereen kaavaillulle elokuvakeskukselle olisi Turussa kirjoittajan mielestä parempikin paikka; Eerikinkadun ja Ursininkadun kulmassa.
TS/Jonny Holmén
Kauppahallin viereen kaavaillulle elokuvakeskukselle olisi Turussa kirjoittajan mielestä parempikin paikka; Eerikinkadun ja Ursininkadun kulmassa.

Eerikinkadun ja Ursininkadun kulmauksessa vastapäätä ravintola Puuteria ja työväentaloa on laaja piha-alue, minne mahtuisi Turkuun suunniteltu elokuvakompleksi. Sijainti on hyvä, paikalle pääsee jopa Koulukadulta. Koko korttelin voisi panna uusiksi.

Kukahan mahtaa omistaa ko. alueen? Se on kuitenkin usein vain muutaman auton tai torikärryn seisontapaikka. Olisi kiinnostavaa tietää, miksei tätä aluetta hyödynnetä vaan yritetään sulloa rakennuksia ahtaaseen keskustaan.

Kauniita vanhoja rakennuksia on purettu, voisi sen parakin tilalle jo saada uutta ja koko laaja alue suunnittelun piiriin. Muuten, toivoisin että Turun päättäjät ja virkamiehet jalkautuisivat ja tutustuisivat eri kohteisiin ja alueisiin kaupungissa.
Järkeä suunnitteluun