Kuolemankauppiaat
ulos maasta

Nuori sukupolvi kuolee heroiiniin. Herätkää! Julkeaa huumeiden verkostomarkkinointia tapahtuu markettien eteisauloissa, kirjastojen käytävillä, kouluissa, kodeissa, kaduilla ja kujilla.

Pyssyjä ei tarvittu, Suomi on jo antautunut kemiallisessa sodankäynnissä. Nuoret myyvät ja välittävät ketjussa toisilleen hepoa ja heinää, maria ym. Jos joku ei taivu ketjuun, joutuu ns. koulukiusauksen uhriksi ja on kohta "valmista kamaa".

Oma lapseni joutui 9. luokalla lähtien ko. sodan uhriksi. On kamalaa voimattomana seurata hänen riutumistaan pois. Häntä uhkaa sekä heroiinikuolema että heroiinikauppiaat, jotka eivät päästä irti paljastumisen pelossa. Koulukiusaajat olivatkin "kauppiaita".

Kun näkee, että nuorella on ainaista väsymystä, käsien vapinaa, unettomuutta, ruokahaluttomuutta, aikaansaamattomuutta ja ennen kaikkea ärtyisyyttä, äkkipikaisuutta, käsittämätöntä ilkeyttä, poissaoloja ja valehtelua, hän on todennäköisesti jo tappavan huumeen, heroiinin ja heroiinikauppiaan kuolemaantuomittu uhri.

Heroinisti ei kelpaa armeijaan, ei liikenteeseen, ei pysty eikä jaksa mitään, kun ruoka eikä juoma pysy sisällä. Heroinisti kuulee mielipuolisia komentoja päässänsä ja on täysin edesvastuuton, surkastuva, sätkivä ja kuolemantuskissaan riuhtova raunio.

Jos heroiini ei ennätä kuihduttaa heroinistia pois, niin heroiinikauppiaat aikansa kiristettyään ja uhkailtuaan tukehduttavat yliannospiikillä tai "hyppäyttävät tyhjää", kun pelkäävät paljastuvansa.

Soittamalla nimettömänä poliisin huumevihjenumeroon 02-281 5300 ja ilmiantamalla kuolemankauppiaat ajetaan ne maasta.
Taistelu on alkanut