Kansanedustajuus luottamustehtävä

Onko enää millään mitään väliä? Jos Aholla on kanttia pettää äänestäjien luottamus noin vain menemällä luennoitsijaksi ulkomaille, anoa "virkavapaata", ehdottaa että voisi hoitaa puolueen puheenjohtajuuden sieltä käsin ja olla vielä ehdokkaana seuraavaksi puheenjohtajaksi, niin HUH.

Kansanedustajuus on luottamustehtävä, johon valitaan vaaleilla ja josta voi ja on syytäkin erota, jos ei jonkun "painavan" syyn takia voi enää hoitaa tehtävää. Tehtävään voi asettua uudelleen ehdokkaaksi sen jälkeen kun taas on täysin käytettävissä tehtävään.

Nykypäivänä jokaisen on seurattava aikaansa ja opiskeltava uusia asioita, mutta Suomessa ei ole systeemiä, joka mahdollistaisi noin vain opiskeluun ryhtymisen, ellei ole sukanvarret täynnä rahaa. Sapattivapaatakin voi pitää, mikäli työnantaja siihen suostuu, mutta tällöinkin on oltava rahaa, koska siltä ajalta ei saa palkkaa. Näin ollen ainoaksi vaihtoehdoksi jää seurata aikaansa opiskelemalla omalla ajalla iltaisin.

Millä Ahot sitten elävät? Puhutaan stipendeistä ja apurahoista, elikä kansa joutuu välillisesti maksamaan taas yhden petturin elämisen miljoonatasolla. Toivottavasti huuma laantuu ennen kuin päätöksiä tehdään ja että tasa-arvoisuus toteutuisi.
Todella tuohtunut