Yleisön käytös
pilasi kiekkomatsin

Kun aikataulu pitkästä aikaa salli jääkiekon seuraamisen paikan päällä päätin innokkaana TPS-kannattajana suunnata Turkuun ja TPS-Jokerit otteluun. Otin mukaan muutaman perheenjäsenen ja maksoin lipuista korotetut hinnat mukisematta, sillä odotin saavani rahoilleni vastinetta.

TPS huolehti osaltaan kiitettävästi viihtyvyydestä vauhdikkaalla esityksellään, mutta kaivelemaan jäi yleisön käytös. Jokaisessa erässä oli pelattu useita minuutteja, kun vielä oli vilskettä kuin muurahaiskeossa joka suuntaan. Ottelun seuraaminen rauhassa oli suorastaan mahdotonta. Kaljan juonti vai jääkiekon seuraaminen oli pääasia? Eiväthän elokuva- tai normaaliteatterissakaan ihmiset juoksentele ympäriinsä häiriten näytelmästä kiinnostuneita.

Olen tottunut siihen, että muualla järjestysmiehet ohjaavat mattimyöhäisiä paikoilleen pelitaukojen aikana, mutta Turussa näyttää olevan villin lännen säännöt eikä tarpeeksi sheriffejä. Toivoa sopii, että järjestysmiehet jatkossa terästäytyvät ja saavat kansanvaellukset kuriin.
Mattimyöhäisille oma katsomo