Nyberg täsmentää

Turun Sanomissa saatiin 6.11. lukea, että "Lisäpontta ottelulle antaa Nybergin lausunnot, joiden rivien välistä voi lukea miehen pitävän joukkuettaan tämän vuoden Suomen mestarina." Tätä haluaisin kommentoida seuraavasti:

Tämän vuoden Suomen mestari on GrIFK, joka finaalissa löi BK-46:n Karjaalta. Itse valmensin silloin(kin) SIF:tä (Siuntio), ja meidän sijoituksemme tänä vuonna oli neljäs. Jos Mika Heikkilä kuitenkin kirjoituksessaan tarkoitti tämän kauden Suomen mestaria, haluaisin muistuttaa SLU:ssa (H:ki) 23.9. pidettyä lehdistötilaisuutta, jossa kaikki mestaruussarjajoukkueet esittivät omat suosikkinsa tulevalle kaudelle. Tässä esitin kirjallisesti (noin viidellekymmenelle ihmiselle) seuraavan rankingin:

1. HC Dennis, 2. BK-46, 3. Cocks, 4. Ryhmä tasaisia joukkueita, meidät mukaanlukien

En ole ollut missään yhteydessä Mika Heikkilään tämän jälkeen, enkä muissakaan medioissa ole muuttanut kantaani ennakkosuosikkini HC Denniksen tulevasta kultamitalista. Saatuamme kunnolla, ja myöskin oikeudenmukaisesti, turpaan kyseisessä ottelussa, olen vain entistä varmempi asiastani; HC Dennis on hiton hyvä joukkue, tänäkin kautena.
Johan Nyberg
Siuntion valmentaja