Pienillä lapsilla on
oikeus päivähoitoon

Emme ole hepatiitti- tai mielenterveyden asiantuntijoita ja pahoittelemme että kirjoituksessamme sanoimme hra Ajantia neuroottiseksi. Emme tarkoittaneet sitä henkilökohtaisesti.

Haluamme myös, lasten äiteinä, korostaa että hepatiitin voi saada myös muualta kuin tarhasta. Ehkä joku "asiantuntija" voisi korjata muutamia seikkoja ko. taudista, joka on näin lehtien välityksellä aiheuttanut suurta polemiikkia?

Olisihan se hienoa jos Turussa olisi ns. tarttuvien tautien tarha. Vai olisiko? Asiahan on myös niin, että jokaisella alle kouluikäisellä on oikeus kunnalliseen päivähoitoon. Eikö näin ole hienoa, että kaupunki järjestää kaikille lapsille päivähoidon? Näinhän se myös on, että vanhemmat pelkäävät lastensa terveyden puolesta, mutta tarttuvat taudit piilevät joka puolella ei vain tarhoissa.

Lasten äiteinä olemme mekin myös huolissamme omien lastemme terveydestä, mutta jokaiselle lapselle on annettava turvallinen päivä tarhassa, koskien myös sairaita lapsia.

Mitä rokotuksiin tulee, asian voi tulkita näin, että ehkä kaupunki on huolissaan enemmän työntekijöidensä puolesta kuin lasten. Hienoa se on että kaupunki rokotuttaa "ilmaiseksi" tarhojen lapsia.

Nimimerkkiasiaan sen verran, että emme halunneet julkaista omia nimiämme, koska emme myöskään halua lastemme leimautuvan!

Pahoittelemme Esa Ajantille aiheuttamaamme mielipahaa ja toivomme hänelle pelkkää hyvää.
Lasten ehdoilla
ennakkoluulotonta elämää