Tuomittavaa
"eläinrakkautta"

Onko teillä eläintensuojelijat, aktivistit, tai mitä nimikettä käytättekin, nyt hyvä olla, kun päästitte ne 4000 minkkiä vapaaksi, suuri osa autojen alle tai nälkäkuolemaan?

Onko se oikein, että minkki saa luonnossa vapaasti tappaa lintuja sekä muita eläimiä, eikä se tapa vain nälkäänsä, se on peto joka tappaa kaiken minkä pystyy.

Lähetätte uhkauskirjeitä laillisen ammatin harjoittajille, millä oikeudella? Heidän pitäisi lopettaa "verinen ammatti" kuten sanotte. Onko teillä tarjota jotain mielestänne laillista ammattia tilalle? Sitäpaitsi kaikkien hyötyeläinten pito on silloin verinen ammatti, koska ne loppujen lopuksi saavat saman kohtalon, eli tulevat tapetuiksi. Eikö kukaan teistä, jotka muka rakastatte tarhaeläimiä, käytä edes nahkakenkiä tai mitään eläimeen liittyvää. Epäilenpä.

Teillä on sairaalloinen halu päästä julkisuuteen tekojenne kautta. Teikäläisten elämä on liian helppoa, kun teillä riittää aikaa ja energiaa tuollaisiin anteeksiantamattomiin julmiin tekoihin. Maailmassa on niin paljon asioita, joissa riittää parantamista, oikeita ja säädyllisiä keinoja käyttäen, eikä tuollaista ilkeyttä ja väkivaltaa käyttämällä.

Birgit Ranta