Tarkoitus saada
aikaan keskustelua

Tapio Anttila (vas) ja Katri Hyvärinen kritisoivat kirjoituksessaan (TS 24.7.) järjestämääni ns. kylttitempausta Kurjenmäen pallokentälle. Kirjoituksessa käytettiin mm. sanaa "provokaatio", jonka Anttila on ilmiselvästi ammentanut edustamastaan kommunistisesta ajatusmaailmasta.

Mitä tulee itse tempaukseen, niin tein sen lukuisten Kurjenmäessä asuvien toivomuksesta, koska pallokentältä tuleva pöly ja iltaisin kuuluva kova möly häiritsevät heidän asuinviihtyvyyttään.

Myönnän toki senkin, että halusin jälleen kerran herättää keskustelua Suomen - ja erityisesti Turun - harjoittamasta järjettömästä pakolaisten vastaanottamisesta. Tällainen keskustelu on luonnollisesti vastenmielistä Tapio Anttilan ja Katri Hyvärisen kaltaisille yltiöhumanisteille, jotka antaisivat yhteiskuntamme viimeiset pennitkin näille ihmisille, vaikka he ikävän usein ovat pelkkiä elintasopakolaisia.

Toivoisinkin teidän Anttilan ja Hyvärisenkin heräävän viimeinkin siihen todellisuuteen mikä meillä on pian edessämme, jos yltiöpäiselle pakolaisten vastaanottamiselle ei saada loppua.

Olavi Mäenpää
kaupunginvaltuutettu (kr)