Mielipiteitä on

Ei mitään mieltä. Tätä mieltä oli taannoin Pertti Paasio demarien mielipiteestä yleensä asioihin. Kannanotto oman puolueen aatteesta ja ideologiasta. Kuitenkin hän on tässä väärässä. Ollaanhan demareissa mieltä ja se kyllä on kaikkien tiedossa.

Hälläväliä-tyyli on vallalla, mitä tulee kansalaisten hätään ja toimeentuloon. Jos demareissa ollaan sitä mieltä, että kansalaisten perusturvallisuudesta ei tarvitse välittää, niin ei kai voida sanoa heidän olevan aivan mielettömiäkään.

Suomen sodanjälkeisen ajan minkään hallituksen aikana ei ole ihmisiä ajautunut yhtä paljon täydelliseen ahdinkoon, mitä on tapahtunut Lipposen hallituksen aikana. Leipäjonoja ei ennen tunnettu. Toimeentulotukiasiakkaat kuormittavat sosiaaliluukut, asunnottomien määrät kasvavat ja enenevässä määrin ihmiset jäävät vaille tarvitsemaansa sairaanhoitoa. Jos näin annetaan jatkua vuodesta toiseen, niin onhan se selvä kannanotto.

Sosiaaliministeri jakaa samaan aikaan mainoksiaan erinomaisuudestaan vaalipiirissään demarijäsenille, jotta varmistaisi edes ehdokkaaksi pääsyn jäsenäänestyksessä. Antaa vapaat kädet Kelalle ja eläkevakuutusyhtiöille aivan kestämättömin perustein enenevästi hylätä eläkehakemuksia.

Sosiaalivaliokunnan puheenjohtaja esittää, että pitkäaikaistyöttömiltä työmarkkinatukikin pois, jos eivät etsi työtä. Mitä sitten tekee Jaakonsaari, jos työttömien pitää alla nälkärajan olevalla korvauksella vielä itse kustantaa työnetsintäkin? Kuitenkin näin ollaan demareissa asioista mieltä, joten mielipidettä on asioista kerrakseen. Eikö niin Pertti Paasio?

Rauno Jokiniemi