Naantalille uusi symboli

Pienihän se Naantalin kaupunki on, mutten olisi uskonut, että pahaisen pienekäs! Ajoi pois hyväntahtoisen norsunkin kammottavan kaupungintalonsa pihalta! Toivotaan, että Naantalissa sentään joltain pihalta löytyisi tilaa häädetylle taideluomukselle. Onko kysytty josko vaikka Kultarantaan sopisi?

Rahanhajuiset muumit alkavatkin jo tavallista ihmistä vähitellen tympäistä! Naantalista on tehty sellainen yksioikoinen muumireservaatti, että pian ruvetaan yleisesti kuvittelemaan kaikkien naantalilaisten olevan jauhopussin näköisiä.

Kaltoin kohdellulle taiteilijalle antaisin uuden idean Naantalin sulostuttamiseksi. Eiköhän makaava muumio sopisi parhaiten symboloimaan nykyistä taiteettomuuden tilaa paikassa, josta taannoin myös innostunut harrastajateatteri savustettiin muualle.

Mahtoiko kaupungin ainoa teatterikin astua muumien ja muitten byrokraattien varpaille? Katsottiinko heidän pyytäneen liikaa, kun pyysivät kaupungilta kattoa päänsä päälle? Ei vaan löytynyt, anomukset vaiettiin kuoliaaksi!

Naantalille kaiketi riittää muutama päivä musiikkia koko vuodeksi?

Kuu ja kupariraha