Säästöt kaikkien
turkulaisten asia

Tässä joukko alipalkattuja ylityöllistettyjä naisia ihmettelee suunnattomasti, miksi me joudumme maksajiksi, kun Turun kaupungilla menee huonosti. Eiköhän vain jokainen turkulainen käytä jossain muodossa kaupungin palveluja hyväkseen? Kyllä niistä täytyisi olla valmis myös vähän maksamaan.

Esimerkiksi pieni veroäyrin korotus, vaikka määräaikainen, olisi järkevä tasapuolinen ratkaisu, mutta eihän se toki käy, vaalitkin tulossa, ja rikkaatkin joutuisivat ottamaan osaa yhteisiin kustannuksiin.

Kuka olisi valmis noin vain lahjoittamaan 7-päivän ansionsa yhteiseksi hyväksi, turhaa sanoa, että vapaapäiviä vastaan. Sehän tarkoittaa ainoastaan sitä, että kun joku on vapaalla, niin joku tekee tuplatyöt, lapset on hoidettava, paikat siivottava ja ruoat laitettava joka tapauksessa.

Myös ihmettelemme miksi Turun talous on aina tappiollinen? Jos esimerkiksi firmalla menee huonosti, on vika tietysti sen, joka hoitaa raha-asioita. Aivan ilmeisesti Turun johdon on syytä katsoa peiliin ja todeta, etteivät kyvyt riitä järkevään taloudenpitoon.

Ehdotammekin, että seuraavissa vaaleissa äänestämme täysin uudet ihmiset päättämään asioistamme, näillä vanhoilla kun ei siihen tunnu olevan mitään edellytyksiä.

Mikäli tämä kaupunginjohtajan ehdotus kuitenkin menee läpi, niin pakolliset vapaapäivämme tietysti pidämme yhtä aikaa kaikki, jolloin työpaikkamme ovet pysyvät suljettuina. Niinhän asia koskisi muitakin kaupunkilaisia, jotka sitten ehkä havahtuisivat huomaamaan mistä oikein on kysymys.

Naisia päiväkodin ikkunasta