Ei Hirvensaloon

Ehdottaisin Turun uudeksi leirintäalueen paikaksi Yli-Maariaa. Alue sijaitsee lähellä pohjoista moottoritietä, ohikulkutietä ja Satakuntaan johtavaa tietä.

Sieltä on hyvät yhteydet ympäristöä pahemmin saastuttamatta ja siltoja tukkeamatta kaikkiin niihin kohteisiin, jotka Turun alueella matkailijoita kiinnostavat:

Turun Naantalille menettämään Muumimaailmaan, aikoinaan Turusta Lietoon hätistettyyn Zoolandiaan, bussillakin tosi nopeasti keskikaupungin museoihin ja saaristoretkien lähtöpaikkoihin, sekä ohikulkutietä Kuralan Kylämäkeen, joka on todella kehittämisen arvoinen matkailukohde erilaisuutensa takia.

Kaukana ei ole myöskään Kuhankuonon ainutlaatuinen retkeilykohde, joka jo nyt vetää retkeilijöitä ihmisten kyllästyttyä kaikenlaiseen meteliin ja muovihärveleihin.

Leirialueen yhteyteen voitaisiin rakentaa maauimala, joka palvelisi paitsi leirialueen myös Turun pohjoisten alueiden asukkaiden virkistystarpeita.

Ehdottomasti ei Hirvensalolle. Sehän on pussinperä, jonne täytyy erikseen mennä läpi ruuhkaisen kaupungin. Pian vaadittaisiin uusia siltoja sinne. Päätiet ja Naantali olisivat sieltä katsoen kaukana, ja satamaan olisi ajettava keskikaupungin läpi.

Päättäjät, nyt järkikulta käyttöön.

Olive