Turkistarhaus
parantaa ympäristöä

Turkisten tuotanto on mitä parhainta ympäristöä parantavaa tuotantoa. Teuras- ym. ongelmajätteet tarhaajat jalostavat arvokkaiksi tuotteiksi, nahoiksi ja lanta on myös hyödynnettävissä maanparannukseen ja lannoitteena kompostoinnin jälkeen.

Tekokuitujen, muovin ja puuvillan tuotanto ja niiden raaka-aineiden tuotanto on tuhonnut ja tuhoaa eläimiä ja laajoja aloja luontoa. Mm. puuvillan tuotanto on kuivattanut Aral-järven. Samoin öljyn pumppaus, kuljetus sekä käyttö saastuttaa koko maapallon kasvihuonekaasuilla. Hiilidioksidi tulee lähivuosina tuhoamaan monia lajeja. Mm. jäiden häviäminen tulee vaikeuttamaan kaikkien hyljelajien lisääntymistä. Ei ole jää- eikä lumiluolia vastasyntyneille kuuteille.

Todellinen ympäristöaktivisti viljelee oman ruokansa ja lihansa symbioosissa luonnon kanssa ja hyödyntää kaikki uusiutuvat luonnonvarat, pois keinokuidut, puuvilla. Tilalle pellavaa, villaa ja kotimaisia turkiksia ja nahkakenkiä.

Tarhaeläinten vastustajat ymmärtävät luonnonsuojelusta paikallisella tasolla ja globaalisesti yhtä paljon kuin siat hopeakaukalosta. Te elätte unessa, ettekä näe tosiasioita, ettekä erota unelmia tosi ongelmista. Ottakaa etäisyyttä jotta saatte perspektiivin todellisiin ongelmiin.

Ruudinkeittäjä