Laatua ruokaan

Joku kirjoitti äskettäin ostoleivästä. On totta, että ainakaan vaaleaa leipää ei täällä päin osata valmistaa. Ne ovat tosiaan sisältä ilmavaa hössöä ja usein kuori niin sitkeää, että se vain venuu ja venuu ja on kaukana rapeudesta.

Jotkut limput taas ovat niin littania, että sisältöä voisi käyttää vaikka suoraan tapetoimiseen.

Olemme toki kiitollisia jokapäiväisestä leivästämme, mutta pitäisi rahalle sentään vastinetta saada.

Hyvin ei ole kermankaan kanssa nykyään. Usein jo ennen eräpäivää se herottuu. Ei auta ravistaminen, ei kylmässäpito, vaan kahvikuppiin luiskahtaa melkoinen klöntti ja niin ovat hyvät aineet muualla kuin pitäisi.

Hullusti käy joskus maidonkin kanssa. Ovatko lehmätkin jo niin kloonattuja, että alkavat lypsää silkkaa piimää.

Voi Liekki-parkaa