Puutorista
Turun
kalatori

TS/Ari-Matti Ruuska<br />Miksei kalanmyyntiä voisi keskittää Turussa Puutorille, kyselee kirjoittaja. Näin saataisiin vähän lisää eloa Turun toisellekin myyntitorille.
TS/Ari-Matti Ruuska
Miksei kalanmyyntiä voisi keskittää Turussa Puutorille, kyselee kirjoittaja. Näin saataisiin vähän lisää eloa Turun toisellekin myyntitorille.

Olen aikaisemminkin ihmetellyt tätä, miksi kaikki toiminta keskitetään kauppatorille? Mielestäni se on väärin. Kun Turku nyt on joulukaupunki eikö jotain voisi järjestää myös Puutorille. Ei kai se haittaisi, vaikka Turun toisellakin torilla olisi joulukuusi ja jouluvaloja. Tulisi Puutorillekin enemmän liikettä kaupankäyntiin.

Ihmettelen myös, miksi te kalakauppiaat olette edelleen siellä kauppatorilla. Tulkaa Puutorille, missä eivät autotkaan pakokaasuja päästele niinkuin siellä kauppatorilla ja tehkää Puutorista asiallinen kalatori nykyaikaisin menetelmin. Usein olen kaivannut kalakukkoa, jota ei Turusta löydy. Kalakauppiaat ajatelkaa asiaa, että meillä turkulaisillakin olisi oma kalatorimme.

Autio Puutori kalakauppiaille