Kannustava yleisö
tärkeä pelaajille

TS/Jari Laurikko<br />Joukkue ei yksinään saa hyvää tunnelmaa halliin, yleisöllä on siihen suuri vaikutus, painottaa ki rjoittaja. - Kuva viime sunnuntain TPS-Lukko -ottelusta.
TS/Jari Laurikko
Joukkue ei yksinään saa hyvää tunnelmaa halliin, yleisöllä on siihen suuri vaikutus, painottaa ki rjoittaja. - Kuva viime sunnuntain TPS-Lukko -ottelusta.

Sinulle nimimerkki Tuote kuntoon - mieluummin heti (TS 29.9.), TPS ansaitsee kannustusta ja tukea vaikka kaikkia liigan alkupelejä ei olekaan voitettu. Todelliset fanit taputtavat kädellä eivät puukolla omien selkään tappioidenkaan jälkeen.

TPS ei ole mikä tahansa ryhmä, näkeehän sen jo siitäkin kuka joukkueen on koonnut ja kuka sitä valmentaa. Käsittääkseni TPS ei ole keskittynyt aikaisempina vuosinakaan tähtipelaajien ostamiseen, vaan niiden tekemiseen.

Parasta jääkiekkoviihdettä on se, kun yleisö hyvällä kannustuksellaan sytyttää oman joukkueen vaikka tappiotilanteesta hyvään fiilikseen ja voittoon. Joukkue ei yksinään saa hyvää tunnelmaa halliin, yleisöllä on siihen suuri vaikutus. On täysin selvä asia, että kun saadaan halliin yhä enemmän kannustavia faneja, niin tuloksena on parempaa kiekkoviihdettä.

Mitä tulee odotuksiin ja vastineeseen ottelulipun maksamisesta, niin olen varma, että jos me yleisönä hoidamme oman osuutemme ja jaksamme kannustaa niin, että halli raikuu, kyllä pojat kiittävät ja järjestävät meille paljon hyviä fiiliksiä kotivoittojen merkeissä. Se joukko, joka tulee hallille katsomaan vain jääkiekkoa, eikä TPS:n peliesityksiä, on varmasti hyvin pieni.

Itse en ole mikään varsinainen asiantuntija. En ole saanut koskaan yhtään vapaalippua otteluihin, mutta silti en valikoi mitä ottelua menen katsomaan, vaan käyn katsomassa ne kaikki ja niin toivoisin yhä useamman tekevän.

Viime sunnuntaina pelatussa TPS-Lukko -ottelussa katsomossa oli jo vähän sähköä aistittavissa, vaikka yleisömäärä olikin varsin alhainen. Silti suuri kiitos niille, jotka jaksoivat kannustaa.

Ääntä halliin