Miksi jääkiekko
ei kiinnosta

Missä ovat kaikki TPS:n kannattajat? TPS-Kalpa -ottelussa 14.9. oli noin 5000 katsojaa, joista jo kannustuksesta päätellen suurin osa Kalpan faneja. Eikö turkulaisia enää kiinnosta kannustaa ja tukea oman kaupungin SM-liigan ehdotonta voittajaehdokasta?

Onko Helsingin suuri ja mahtava rahajoukkue pelästyttänyt turkulaisfanit kokonaan ja finaalipelit ratkaistu jo ennen kuin kausi on edes kunnolla päässyt alkamaan? Vaikka TPS:n pelaajat ovat ammattimiehiä paikallaan, on heidän varmasti vaikea syttyä kotiotteluihin, kun 5000 kannattajaa istuu kuin aamuhartaudessa ja odottaa - pelin päättymistä.

Viime kaudesta on varmasti moni pannut merkille sen, että turkulaiskannattajat heräävät otteluun vähäksi aikaa vasta kun päästään pelaamaan ylivoimaa jos silloinkaan. Joukkue tarvitsee kannustamista koko ottelun ajan.

Kaikki pisteet koko kaudelta ovat tärkeitä ja toivottavasti turkulaiset eivät täytä Turkuhallia pelkästään Jokeripeleissä. Nyt kaikki TPS:n kannattajat, herätys! Lähtekää runsain joukoin kannustamaan TPS vuoden 1998 Suomen ja Euroopan mestareiksi.

Ääntä halliin