Törkyisiä laivoja

Olen pitänyt Silja Linea laadukkaana ja korkeatasoisena laivayhtiönä. Käsitykseni kuitenkin muuttui ollessani jokin aika sitten risteilyllä m/s Silja Festivalilla. Erityisen silmiinpistävää oli laivan epäsiisteys sekä yleisten tilojen että hyttiosaston suhteen.

Heti laivaan tultaessa matkustajia oli toivottamassa tervetulleeksi musta haiseva jätesäkki. Käytävillä ja portaissa oli roskia ja oluttölkkejä ja tuhkakupit olivat tyhjentämättä.

Hytissä ei oltu tehty juuri muuta kuin vaihdettu liinavaatteet ja korjattu roskat, sillä seinät ja pöydät olivat törkyiset ja lattiat ilmiselvästi imuroimatta.

Wc oli myös huonosti pesty ja roskis sekä ilmastoinnin venttiili lojuivat pitkin wc:n lattiaa. Ilmoitimme hyttimme epäsiisteydestä laivan infoon, jossa virkailija sanoi, että asia hoidetaan; mitään ei kuitenkaan tapahtunut.

Siljan mainoksessa todetaan, että kaiken lähtökohta on laatu ja palvelu. Se, että matkustajat viihtyvät Siljan seurassa. Yhtiö on kuitenkin epäonnistunut tämän tavoitteen saavuttamisessa.

Laivayhtiön vaihtoa
harkitseva