Töhrijät käpälälautaan

Turun keskustan Julinin talon katutason sisätiloihin on ilmaantunut viime aikoina taas inspiraation saaneiden töhertäjien aikaansaannoksia. Valkean pilarin sivuun on sinisellä pruutalla, melkein kissan kokoisilla kirjaimilla värkätty CHAO puumerkki, joka ilmentää asianomaisen henkilön pääkopassa olevien sahanpurujen epänormaalia kuumenemista.

Myöskin aikaisemmin siivottuja seiniä ja ovia on maalari omalla käsittämättömällä tyylillään sutannut, ehkä kiusanteko mielessä korjaajien kuluja ajatellessa.

Kyllä jotakin tyrmeämpää olisi tapahduttava. Jos syylliset ovat kenties alaikäisiä sällejä, kiinni vaan ja vartioituun työhön, sopivia hommia kyllä löytyy.

Sutarit siis käpälälautaan, on sitä ennenkin oltu ja eletty, ja nurkat ovat pysyneet puhtaina niin että niitä on kehdannut näyttää vieraillekin.

Taiteellisia taipumuksia on myöskin ollut niillä pruuttaajilla, jotka ovat kirjailleet seinän, jonka takana on Kafe Cergio's. Eikä omistaja näytä välittävän, vaikka ulkoseinässä onkin monenlaatuista hämähäkinkuvaa.

Jousimies