TPS kuin laiva ilman kurssia ja kapteenia

TPS:n suunnasta kuuluu entistä hurjempia uutisia. Enää ei riitä, että seura tyhjenee parhaista pelaajista. Nyt viedään jo valmentajatkin.

Jo on aikoihin eletty, kun seuran pomomies ilmoittaa, että seurassa ollaan vain tyytyväisiä, kun miehet kelpaavat. Ei kai siellä nyt tosissaan ajatella, että molempien valmentajien useampiviikkoinen ja osittain yhtaikainen poissaolo ei tunnu missään, varsinkin kun joukkue taas heikkeni ja uusiutui erittäin paljon. Jos tällainen ajattelutapa on TPS:ssä laajempaakin, niin silloin selittyy suuresti myös se, että parhaille pelaajille ei anneta heille kuuluvaa arvoa vaan kuvitellaan, että kaikki ovat helposti korvattavissa ja sama koskee myös valmentajia.

Tämän jatkona varmasti ajatellaan myös, että oli tuote minkälainen tahansa, niin aina 8000-9000 henkeä saapuu katsomoihin. Jos kuitenkin käy niin, että tämänkesäisen sähläyksen seurauksena katsojakeskiarvo romahtaakin jonnekin 5000 hengen tasolle, niin pienenä ajatusleikkinä voidaan laskea, että tuloja jää saamatta noin 6500000 markkaa (=25 ott. x 4000 hengen pudotus katsojissa x 65 mk keskim. lipun hinta). Mitä sitten tehdään?

Nykyisin tuntuu vähän siltä, että TPS on tällä hetkellä kuin laiva ilman kurssia ja kapteenia. Tämä koskee sekä jääkiekko- että jalkapallopuolta. Miten tällaiseen tilanteeseen on jouduttu? Vastausta varmasti vaille jäävä