Luonnon suojelussa
mennään liian pitkälle

Jouko Tyyri (TS 27.7.). Hyvä. Kyllä tämä asia tiedetään ja ymmärretään, mutta oli vaan mukava lukea se selvästi ja suoraan sanottuna - niinkuin taitomies vain osaa.

Emme voi muuta kuin räksyttää ja karvat pystyssä katsella, kun vihreä terrori pyyhkii Suomea milloin minkäkin suojelun varjolla. Ihmetellään, että miksi? Siksi, että kaiken takana on kansainvälinen sosialismi. Marxismin tärkeimpiä tavoitteitahan oli yksityisen maanomistuksen hävittäminen. Tätä samaa aatetta meidänkin viherkhmerit noudattavat. Lipponenkaan ei voi muuta kuin murahdella ja hyväksyä lisää miljoonia ympäristöministeriölle. Sauli Niinistö yrittää olla kovana, mutta se on yks ja sama.

Yksi kiivaileva jälkipolvi vakuuttikin, että rahaa on, ja sitä saadaan. On kyllä ottajiakin. Tyhjäntärkeitten virkailijoiden lukumäärä on mahtava ja aina kasvaa. Tukahduttava byrokratia onkin ylivoimainen täsmäase maaseudun hävittämisessä.

Kaikkea saksalainen keksii - sanotaan, ja sieltäpäin niitä ällistyttävän viisaita direktiivejä meillekin työnnetään. Olemme jo rähmällämme ja kohta kai pitää seisoa päällään.

Sosialistinen suojeluoffensiivi on nyt täydessä käynnissä. Kun sumutus ja hiipiminen lopulta paljastui, ryhtyivät vihreät khmerit avoimeen hyökkäykseen koko rintaalla. Valehtelu ja hölynpölyn syöttäminen kuuluu myös strategiaan. Mutta pureeko aivopesu vielä nykyään? Että ministeritkin. Ihan vakavalla naamalla jaksaa jauhaa yhtä ja samaa, suojelun tärkeyttä.

T. Heinilä
üHonkilahti