Miten tässä näin kävi

Minua suututtaa, kun hallituspuolueiden toimesta aiotaan ohittaa perustuslailla turvattu kansan päätösvalta teettämällä eduskunnassa päätös Emuun menosta tiedonannon pohjalta. Parasta olisi järjestää ennenaikaiset eduskuntavaalit, jolloin jokainen ehdokas joutuisi ilmoittamaan kantansa Emuun ja äänestäjät voisivat valita ehdokkaista puolesta tai vastaan -olijat kun kerran edes neuvoa-antavaa kansanäänestystä asiasta ei voida pitää.

Sekin minua suututtaa, kun eduskunnassa istuvat kunnallispoliitikot ovat mukana jatkuvasti säätämässä lakeja, jotka lisäävät kuntien menoja. Sitten samat poliitikot peruskunnissa ihmettelevät, että eihän tässä näin pitänyt käydä, toisin sanoen myöntävät, että laki on susi, mutta korjausta ei luvata.

Suututtaa valtiovarainministeri Sauli Niinistön ylimielisyys tavallisen kansalaisen tarpeita kohtaan. Niinistölle tekisi hyvää käydä vähän tutustumassa rahvaan arkipäivään. Ministerillekin tekisi maakuntamatkailu hyvää; voisi ottaa oppia presidentistä. Hiukan enemmän empatiaa, ministeri Niinistö!

Huutavan ääni