Turun ei pidä maksaa korvauksia
Sdp:lle Ruissalon maa-alueen käytöstä

Elämme ihmeellisiä aikoja. Puhutaan markkinataloudesta ja talousrikoksista, mutta kuka on kuka?

Sdp:n kunnallisjärjestö pimittää ensin Ruisrockin myyntituloja itselleen vuosina -95 ja -96 satoja tuhansia markkoja ja jää siitä kiinni. Saa rangaistuksen: ei myyntioikeuksia vuoden 1997 Ruisrockiin. Rangaistus on aivan oikea ja johdonmukainen aikaisemmalle tilitystoiminnalle. Vuonna 1997 myyntioikeudet saavat muut yrittäjät tarjousten perusteella, hyvä niin.

Jos Sdp:n kunnallisjärjestöille ovat Ruisrockin myyntitulot olleet merkittävä tulonlähde, niin ihmetyttää miten näin merkittävässä asiassa tupeksitaan pikku vilpillä. Sama kuin olisi tehnyt myymälävarkauden. Yhden kaljapullon myymälävarkaudesta saa kovan rangaistuksen, sakon ja nimensä rikosrekisteriin. Eipä kaljavaras heti uusi tekoaan, uskoakseni teko harmittaa vuosia.

Mielestäni Turun musiikkijuhlasäätiön ei pidä maksaa penniäkään korvauksia Sdp:lle Ruissalon maa-alueen käytöstä. Sehän on kuitenkin rahan siirtämistä säätiöltä entiselle petturille. Ei voi kuin vain toivoa, että säätiön tuotantopäällikkö Rainer Koski pitää pintansa, eikä suostu maksamaan korvauksia Sdp:lle.

Minäkin olen käynyt Ruisrockissa, mutta jos olisin tiennyt etukäteen tästä vilppikuviosta, niin varmasti olisin jäänyt kotiin. En olisi lähtenyt tukemaan Sdp:n kunnallisjärjestön tekosia.

Ja vielä julkiset terveiset Sdp:n kunnallisjärjestön puheenjohtajalle Jorma Hellstenille: Koita nyt hyvä mies tunnustaa töppäyksenne ja etsi muita tulolähteitä järjestöllesi. Jos alueen vuokrasopimus sinua huolettaa, rakenna aita alueenne ympäri ja anna muiden bailata mielensä mukaisesti yhdessä koko Turun parhaimmista matkailu- ja kulttuuritapahtumassa - Ruisrockissa.

Turkulainen - HA