Kuntokauppa

Tämä ominaisuus erottaa FitNord-sähköpyörän muista

Sähköpyörä on nopea ja edullinen tapa liikkua työ- ja vapaa-ajan matkat. Tänä vuonna poikkeuksellisen ilmiön on aiheuttanut Suomessa suunniteltu FitNord-sähköpyörä.

Yhdellä latauksella 150 km

Kuntokaupan myymäläpäällikkö Mikko Linna kertoo, että  FitNord Ava 300 -sähköpyörän uusi päivitetty malli on nousemassa kevään hittipyöräksi.

– Tämän hintaluokan sähköpyörissä akku kestää yleensä vain 50–80 kilometriä, mutta Ava 300:lla yhdellä latauksella voi ajaa jopa 150 kilometriä. Työmatkapyöräilijän tarvitsee ladata akkua vain kerran viikossa ja pidemmätkin reissut onnistuvat, sillä akku kestää optimioloissa vaikka Turusta Hankoon.

Linna kertoo testanneensa lukuisia eri sähköpyöriä, mutta tämä pyörä erottuu joukosta monella tapaa.

– Harvinaisen pitkä akunkesto erottaa FitNord-sähköpyörän muista. En tiedä muita sähköpyörämerkkejä, joissa saisi tällä hinnalla runkoon integroidun 20 ampeeritunnin akun. Lisäksi tässä pyörässä yhdistyvät tyylikäs ulkonäkö, helppo käytettävyys ja kohtuullinen hinta.

Sähköpyörä maksaa itsensä takaisin nopeasti

Sähköpyörien tuotekehitys on ottanut viime vuosina isoja harppauksia. Aiemmin laadukkaasta sähköpyörästä joutui maksamaan jopa yli 5000 euroa, vaikka toimintasäde oli yli puolet lyhyempi ja pyörä oli rakenteeltaan raskas. Tänä päivänä laadukkaan sähköpyörän saa jo hyvin edullisesti ja pyörää on helppo ja kevyt käsitellä.

Osuuspankin selvityksen mukaan 10 vuotta vanhan auton kustannus on yli 6000 euroa vuodessa, joten auton vaihtaminen sähköpyörään tuo merkittävät säästöt.

– Sähköpyörä maksaa itsensä takaisin alle puolessa vuodessa ja tilille jää vielä reilusti rahaa.

Monia yllättää, että sähköpyöräily on myös tehokasta rasvanpolttoliikuntaa. Sähköpyörällä syke pysyy vaihtelevassakin maastossa 50–70 %:n sykealueella, joka on ihanteellinen syketaso rasvanpolttoon. Sähköpyöräilyn keveys innostaa kulkemaan pidempiäkin matkoja, jolloin kokonaiskulutus nousee usein suuremmaksi kuin tavallisella polkupyörällä.

”Erät myydään nopeasti loppuun”

Sähköpyörien suosio kasvaa edelleen kaikkialla maailmassa. Linna suosittelee hankkimaan sähköpyörän nyt kauden alussa, kun suosituimpia malleja on saatavilla suoraan varastosta.

– Olemme saaneet paljon kyselyitä uudesta vuoden 2023 FitNord-sähköpyörämallistostamme. Nyt voin ilokseni todeta, että ensimmäiset Ava ja Venture 300 -pyörät saapuivat juuri varastoon. Viime vuosien kokemuksesta tiedän, että nämä erät myydään nopeasti loppuun. Kannattaa olla nopea, jos haluaa päästä polkemaan heti ensimmäisille kuiville asfalteille.

Artikkelissa mainitut FitNord-sähköpyörät

FitNord Ava 300 -sähköpyörä: kuntokauppa.fi/fitnord-ava-300

FitNord Venture 300 -sähköpyörä: kuntokauppa.fi/fitnord-venture-300

Kaikki sähköpyörät: kuntokauppa.fi/sahkopyorat

Lähde: https://www.op-media.fi/omat-rahat/oletko-koskaan-laskenut-mita-autolla-ajaminen-oikeasti-maksaa/