Mainos:

Toteuta kesäiset projektit edullisella vakuudettomalla lainalla

Näin lopputalvesta moni kaipaa kovasti kesää. Jo riittää lumien kolaaminen ja paksut talvivaatteet, kesä saisi jo tulla! Lumikasoja katselemalla ei välttämättä pääse kesäisiin tunnelmiin, mutta ajatuksissa voi kuitenkin jo haaveilla kesästä.

Nyt on erinomainen aika ruveta suunnittelemaan koti- ja mökkipihan laittamista. Suunnitelmat kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, jotta niitä voi alkaa toteuttaa heti, kun sää sallii. Ala siis pohtimaan, millaisen haluaisit pihastasi tehdä. Ehdit myös hyvin vielä etsiä tarjouksia ja suunnitella projektin rahoitusta.

Ehkä haluat tehdä pihastasi upean puutarhan, jossa on paljon erilaisia kukkia ja kenties hyötykasvejakin. Puutarhan keskelle, kasvien ja puiden sekaan voisi rakentaa esimerkiksi grillikatoksen tai nuotiopaikan, jossa on mukava istuskella nauttimassa lämpimistä kesäilloista.

Tai ehkä haluat helppohoitoisemman pihan, jossa on paljon tilaa lasten leikeille ja peleille. Pihalle voisi rakentaa hiekkalaatikon ja vaikkapa katoksen, joka antaa vähän varjoa ja suojaa auringon paahteelta.

Monet tietysti haaveilevat myös omasta veneestä. Kukapa ei tykkäisi ajella veneellä merellä tai järvellä, kuunnella laineiden liplatusta ja nauttia ihanasta ilmasta ja kauniista maisemista. Veneen voi ostaa valmiiksi jo ennen kesää, ja se onkin yleensä kannattavaa, sillä talvella veneen voi saada paljon halvemmalla kuin kesällä.

Niin pihan laittaminen, piharakennusten rakentaminen kuin veneen ostaminenkin onnistuu vakuudettomalla lainalla. Vakuudetonta lainaa varten ei tarvita ollenkaan vakuuksia tai takaajia ja lainanhakuprosessi tapahtuu kokonaan netissä. Näistä syistä prosessi on nopea ja helppo. Rahat saa tilille jo yhden työpäivän kuluessa.

Edullinen vakuudeton laina löytyy kilpailuttamalla

Markkinoilla on todella paljon erilaisia lainatuotteita ja lainantarjoajia. Siksi voi tuntua vaikealta päättää, mikä näistä monista vaihtoehdoista olisi itselle kaikkein sopivin. Tärkeää on tietysti myös, että lainassa on mahdollisimman matala korko.

Edullinen ja juuri sinulle sopiva vakuudeton laina löytyy kilpailuttamalla. Lainavertailupalvelu Nordic Bankissa vakuudettomien lainojen kilpailuttaminen on erittäin helppoa. Sinun täytyy täyttää vain yksi ilmainen lainahakemus ja voit sillä saada jopa yli 20 lainatarjousta. Hakemuksen tekeminen on helppoa, eikä se vie kauan aikaasi.

Jos jätät lainat kilpailuttamatta ja otat summamutikassa jonkun lainan, saatat päätyä maksamaan tarpeettoman suurta korkoa. Kaikki nuo korkoihin menevät rahat ovat tietysti pois muusta kuluttamisesta. Lainojen vertaileminen on siis erittäin tärkeää. Voit sillä tavalla säästää merkittäviä summia. Lainojen kilpailuttaminen on fiksu tapa, joka auttaa sinua pitämään taloutesi kunnossa.

Näin helppoa lainojen vertaileminen on

1. Täytä lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla

2. Vertaile tarjouksia.

3. Valitse sopiva tarjous ja allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi.

Lainahakemuksen tekeminen on erittäin helppoa ja nopeaa. Se on ilmaista, eikä se sido sinua mihinkään. Voit siis kokeilla vaikka ihan vain huvin vuoksi, millaisen lainan saisit tällä hetkellä.

Kaikki tarjoukset lähetetään sähköpostiisi. Usein ainakin osa tarjouksista on voimassa monta viikkoa, joten sinun ei tarvitse tehdä päätöstä ihan heti, jos rahantarve ei ole kiireellinen. Saat rauhassa miettiä ja suunnitella asiaa. Kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen, saat rahat tilillesi hyvässä lykyssä jo samana päivänä mutta kuitenkin viimeistään yhden työpäivän kuluessa.

Koska vakuudettoman lainan saa tilille niin nopeasti, voit hakea sitä myös silloin, kun inspiraatio iskee ja haluat päästä toteuttamaan ideaa heti. Ehkä aamukahvilla istuskellessasi päähäsi pälkähti idea siitä, millaisia istutuksia tai vaikkapa kasvihuoneen pihaasi haluat. Vakuudettoman lainan ansiosta ei tarvitse välttämättä odotella seuraavaan palkkapäivään asti, vaan voit pistää projektin alulle nyt heti.

Joustoluotto on hyvä valinta, jos kulut eivät ole vielä täysin selvillä

Jos et vielä tiedä ihan tarkkaan, minkä verran rahaa pihan laittaminen vie, voit hakea joustoluottoa. Joustoluotossa sinulle myönnetään luottotili ja luottoraja, jonka puitteissa saat nostaa luottotililtäsi rahaa. Sinä päätät, minkä verran rahaa nostat ja milloin.

Voit siis hakea joustoluottoa ja tehdä ensimmäisen noston, jolla saat projektin käyntiin. Seuraavat nostot voit tehdä, kun työt ovat edenneet ja tiedät, millaisen lainasumman vielä tarvitset. Eteen voi tulla kaikenlaisia yllätyksiä ja mielesi voi muuttua. Ehkä haluatkin istuttaa pari pensasta kukkien sijaan, tai haluat sittenkin hieman isomman grillikodan. Kesken matkan voi tulla muutoksia ja se ei haittaa, koska saat niihin rahoituksen heti joustoluoton avulla.

Yhdistelylainalla voit saada huomattavia säästöjä joka kuukausi

Osamaksulla voi ostaa melkein mitä tahansa. Niin tavaroita kuin palveluitakin saa osamaksulla. Liikkeet tarjoavat sitä vaihtoehtoa innokkaasti, ja moni asiakas valitsee sen asiaa sen kummemmin miettimättä. Siksi helposti käy niin, että maksettavana onkin pian monia osamaksuja eri liikkeisiin. Lisäksi voi olla esimerkiksi luottokorttivelkaa.

Tällaisessa tilanteessa joka ikinen kuukausi kuluu paljon rahaa pelkkiin osamaksujen korkoihin. Onneksi kaikki lainat on mahdollista yhdistää yhdeksi isommaksi yhdistelylainaksi. Tällöin sinulle jää maksettavaksi vain yhden lainan korot ja kulut, joten saat yleensä huomattavia säästöjä pitkässä juoksussa.

Nordic Bankin nettisivuilta löydät kätevän yhdistelylainalaskurin, jolla voit helposti laskea, minkä verran säästöä saat joka kuukausi yhdistelylainan ansiosta. Kirjoita laskuriin jokaisen olemassa olevan lainasi tiedot sekä yhdistelylainan tiedot, niin näet heti, millaisen summan säästät kuukausittain. On kiva, kun käteen jää enemmän rahaa esimerkiksi harrastuksia varten tai ihan vain säästöön pahan päivän varalle.