Mainos:

Lainavertailun avulla saat selvää säästöä

Laiskakin lainaaja säästää Lainaa.com palvelun avulla helposti!
Laiskakin lainaaja säästää Lainaa.com palvelun avulla helposti!

Pankkien ja rahoitusta tarjoavien yritysten tarjoamien lainojen koroissa ja oheiskuluissa on edelleen suuria eroja. Saatat yllättyä tiedosta, että lähipankki, jossa arkinen käyttötilisi sijaitsee, ei välttämättä ole läheskään aina paras vaihtoehto kuluttajalainan ottamiselle. Kilpailutusta ei tule koskaan jättää tekemättä. Laajaa lainakilpailutusta hyödyntävä Lainaa.com lainavertailu on yksinkertainen palvelu, jonka avulla löydät markkinoiden kilpailukykyisimmän kuluttajalainan.

Miten Lainaa.com lainavertailupalvelun avulla säästää rahaa?

Lainojen kilpailuttaminen voi olla kokemattomalle kuluttajalle huomattavan paljon aikaa ja vaivaa edellyttävä tehtävä. Yhteydenotto ja tarjouspyyntöjen laatiminen kymmeniin pankkeihin ja rahoitusyrityksiin vaatisi melkoista huolellisuutta. Yksinkertainen ja ilmainen ratkaisu on kuitenkin helposti kaikkien käytettävissä. Lainaa.com tekee kilpailutuksen puolestasi jopa 40 eri pankin ja rahoitusyrityksen kesken. Ja mikä parasta, palvelun käyttö on sinulle ilmaista. Laiskakin lainojen vertailija säästää helposti, kun yhdellä hakemuksella saa kilpailutettua monta kymmentä rahoituslaitosta. Siirry siis sivustolle Lainaa.com ja anna palvelun hoitaa kilpailutus puolestasi!

Lainaa.com hoitaa kilpailutuksen puolestasi
Lainaa.com hoitaa kilpailutuksen puolestasi

Me autamme kuluttajaa löytämään parhaan vaihtoehdon

Puolueeton ja rehellinen Lainaa.com tarjoaa aina kilpailutusajankohdan parhaimmat tarjoukset suosimatta yhtäkään yksittäistä lainan tarjoajaa. Korot ja kustannukset määräytyvät markkina- ja kilpailutilanteen mukaan. Meidän kauttamme saatavat parhaat lainatarjoukset ovat aidosti kyseisen ajankohdan edullisimpia lainatarjouksia.

Kilpailutuksen teettäminen Lainaa.com palvelun kautta ei koskaan sido valitsemaan yhtäkään saatua tarjousta. Saatujen tarjousten vertailun voi tehdä rauhassa ja jättää tarjoukset käyttämättä tai valita niistä itselleen sopivin. Lopullisen valinnan jälkeen lainarahat maksetaan pankkitillillesi jopa saman arkipäivän aikana. Lainaa voit saada jopa 60 000 euroon asti ja pisimmillään 20 vuoden takaisinmaksuajalla.

Mikäli lainoja on jo entuudestaan ne kannattaa yhdistää

Palvelumme kautta voi hakea myös yhdistämislainaa. Lainaa.com lainojen yhdistäminen kannattaa ja yhdistämisen avulla voit muuntaa useat vanhat korkeakorkoiset lainat yhdeksi kohtuullisen koron lainaksi. Missionamme on säästää asiakkaidemme rahoja mahdollisimman edullisen lainatarjouksen avulla. Edullisen yhdistämislainan avulla voit siis maksaa pois vanhat korkeakorkoiset lainat kerralla ja lyhentää vain yhtä lainaa. Lyhentämällä vain yhtä lainaa vältät useamman lainan aiheuttamat korkeat oheiskulut.

Rehellinen ja luotettava lainavertailu

Meille Lainaa.comissa on tärkeätä huolehtia asiakkaistamme. Lainarahaan liittyy aina riskejä ja velvoitteita, joista muistutamme lainanhakijoita. Kilpailutuksen myötä saatavat lainatarjoukset esittelemme sinulle mahdollisimman selkeästi. Vertailu ja lopullisen valinnan tekeminen on tällöin helppoa ja turvallista.

Vertailu kannattaa aina - Lainaa.com
Vertailu kannattaa aina - Lainaa.com

Mitä lainojen kilpailuttaminen maksaa?

Palvelumme on täysin avointa ja reilua. Kuluttajille ilmainen lainavertailu perustuu palkkioon, jonka saamme lainan myöntäjiltä jokaisesta uudesta palvelumme kautta tehdystä lainasopimuksesta. Sinulle palvelu on siis tämän ansiosta täysin maksutonta. Kannamme myös kortemme kekoon kestävän kehityksen puolesta. Jokainen palvelumme kautta otettu laina tarkoittaa yhteistyökumppanimme tekemää uuden puun istutusta Suomen luontoon.

Laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan alan parhaimmat lainatarjoukset niin kuluttajalainoista kuin yhdistelmälainoista. Lopullisen päätöksen lainan ottamisesta teet aina sinä. Kannustamme perehtymään tarkkaan varsinaisiin lainaehtoihin ja vertailemaan myös esimerkiksi takaisinmaksuehtoja. Joskus toiseksi halvin tarjous voikin tarjota paremmin elämäntilanteeseesi sopivammat ehdot.

Termit tutuksi – vertaile huolellisesti

Tärkein vertailukriteeri on aina kaikki oheiskulut ja maksut sisältävä todellinen vuosikorko. Usein sen rinnalla esitettävä nimelliskorko voi hämätä lainanhakijoita. Pieni nimelliskorko ei sisällä tilinhoitopalkkioita tai muita maksuja. Me esitämme lainatarjouksissa aina todellisen vuosikoron, jotta sinä saat oikean käsityksen lainan kustannuksista. Yllättäviä kiskurikokoja ei tarvitse pelätä Lainaa.com palvelua käyttäessäsi.

Sisällöntuotanto: SEOSEON Digitoimisto