Mainos:

Taina laihtui 100 kg - "Kuntopyörä on rasvanpolttokone"

Salolainen Taina kamppaili painonsa kanssa vuosia ja painoi enimmillään 170 kiloa. Vuonna 2018 hän aloitti elämäntaparemontin, jonka perustana on säännöllinen treeni kuntopyörällä.

Aiemmin Taina ei harrastanut lainkaan liikuntaa, mutta nyt liikunnasta on tullut osa hänen arkeaan. Tällä hetkellä Taina käyttää M-koon vaatteita ja painaa 69 kiloa, eli painoa on pudonnut kahdessa vuodessa yli 100 kiloa. Kuntopyörän avulla saavutettu hurja muodonmuutos on herättänyt huomioita Tainan lähipiirissä ja innostanut myös muita kuntoilemaan.

Kuntopyörä polttaa tehokkaasti rasvaa

Taina innostui helposta kuntopyörätreenistä tammikuussa 2018, ja tuloksia syntyi nopeasti, mikä kannusti jatkamaan harjoittelua.

- Aloin polkea kuntopyörää ensin vartin päivässä, ja pikkuhiljaa pidensin harjoituksen 45 minuuttiin päivässä. Lopulta poljin jo tunnin päivässä joko yhteen putkeen tai osissa.

Jo 15 minuutin päivittäinen kuntopyörätreeni polttaa tehokkaasti rasvaa ja auttaa laihdutuksessa. Rasvanpolttoa voi entisestään tehostaa intervallitreenillä. Intervallitreenissä kuntopyörää poljetaan kovemmalla tahdilla 30 sekunnin ajan ja tämän jälkeen 30 sekuntia rauhallisempaan tahtiin. Näitä lyhyitä jaksoja toistetaan 15-30 minuutin ajan. Intervallitreeniä on tutkittu paljon ja tutkimukset osoittavat, että tämä vaihteleva treenimuoto polttaa rasvaa tasaista harjoittelua tehokkaammin.

Kuntopyöräharjoittelun tuloksia on helppo seurata, ja on motivoivaa nähdä kilometrien lisääntyvän ja kuntotason kasvavan. Vuonna 2018 Taina polki kuntopyörällä 5042 kilometriä ja tulokset puhuvat puolestaan.

Kuntopyörä sopii kaikille

Kuntopyörä sopii kuntoilun aloittamiseen, mutta on tehokas harjoitusmuoto myös kovakuntoiselle treenaajalle. Tukevarunkoisen, laihdutuskäyttöön sopivan kuntopyörän saa jo alle 400 eurolla. Taina harjoittelee lähes ammattisalitasoisella FitNord Cyclo 500E -kuntopyörällä, josta löytyy hiljainen sähkömagneettivastus ja monipuoliset treeniohjelmat.

Kuntopyörä on erinomainen laite rasvanpolttoon ja sopii kaikenkokoisille ja -ikäisille käyttäjille lähtötasosta riippumatta. Kuntopyörällä on miellyttävä polkea säällä kuin säällä, eikä kuntopyöräily vaadi salille lähtöä tai erikoisvarusteita. Kotoa löytyvä kuntopyörä tekee harjoittelusta säännöllistä ja helppoa, mikä on avain onnistuneeseen painonpudotukseen.

Artikkelissa mainitut tuotteet

Tukevarunkoinen alle 400 euron kuntopyörä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-200

Lähes ammattisalitasoinen FitNord Cyclo 500E -kuntopyörä: www.kuntokauppa.fi/fitnord-cyclo-500e