Mainos:

Miksi vanha patja on terveysriski?
Lue miten vältät yleisimmät virheet!

Huonoon uneen ja väsymykseen on lukuisia eri syitä aina stressistä uniapneaan. Suurin virhe on kuitenkin se, että noin 80 % suomalaisista nukkuu vanhalla tai muuten huonolla patjalla. Ethän sinä ole yksi heistä? Liian pehmeän patjan tiedetään olevan huono, mutta kova patja ei suinkaan sovi kaikille. Lue tästä Askon vinkit parempiin uniin.

Hyvää ei saa halvalla

Sänkyä tai patjaa ostaessa yleinen virhe on tuijottaa vain pelkkää hintaa. Toki hyvätkin sängyt ja patjat ovat välillä tarjouksessa, ja silloin kannattaa olla hereillä. Patjan lisäksi petauspatjalla, tyynyllä, peitolla sekä petivaatteilla on merkitystä unen laatuun. Hengittävät luonnonmateriaalit sekä tekniset innovaatiot tekevät nukkumisesta mukavampaa lämpimälläkin kelillä.

Satsaa laatuun, satsaa Suomeen

Asko Bonnell® on Askon oma, kattava mallisto nukkumisen tuotteita: peittoja, sängynpäätyjä, joustinpatjoja, runkopatjoja ja sijauspatjoja sekä moottorisänkyjä ja jenkkisänkyjä. Esimerkiksi Asko Bonnell -malliston Dream- ja Julia-sängyt valmistetaan Askon omalla Lahden tehtaalla, jossa kokemus sänkyjen valmistuksesta ulottuu yli 60 vuoden taakse. Tuotteen matka suunnittelupöydältä valmiiksi sängyksi vaatii useita työvaiheita sekä pitkän kokemuksen tuomaa tieto- ja kädentaitoa. Vuosikymmenten tuotekehitys ja kotimaisten tekijöiden ammattitaito takaavat, että Askon sänkyjen ja patjojen käyttömukavuus on korkeinta mahdollista laatua. Merkkinä kotimaisesta ja laadukkaasta työstä Asko Bonnell®-sängyillä on Avainlippu-merkki ja 100 vrk tyytyväisyystakuu.

Jokaiselle omansa

Jokainen nukkuja on erilainen, siksi jokainen tarvitsee omanlaisensa patjan. Siksi käytettynä ostettu sänky ei aina välttämättä ole paras ratkaisu. Asko on innovoinut tuotteitaan vastaamaan monenlaisten nukkujien tarpeita. Nukkujan paino, nukkuma-asento sekä henkilökohtaiset mieltymykset vaikuttavat patjan valintaan. Toiselle sopii muhkea jenkkisänky, toinen viihtyy matalammalla runkopatjalla ja joku satsaa moottorisänkyyn.

Älyhyvä älyvaahto

Vanha, väsynyt ja veltto patja on menettänyt tärkeimmän ominaisuutensa: riittävän tuen antamisen, joka on uniergonomian perusta. Yksi esimerkki teknisistä, unta parantavista innovaatioista on Asko Bonnell -älyvaahto®. Materiaalista valmistettu patja antaa nukkujalle painottomuuden tunteen sekä rauhallisen ja rentouttavan unen muotoutumalla nukkujan painon ja lämmön vaikutuksesta. Nukkumisasentoa ei tarvitse muuttaa jatkuvasti, koska nukkujan kehoon kohdistuva pintapaine jakautuu tasaisesti. Se estää pintaverenkiertoa häiritsevien painekohtien muodostumista eli puutumista. Asko Bonnell® AirFlow-malliston patjat ovat vyöhykkeellistä älyvaahtoa®, joihin on tehty ilmanvaihtoa parantavia ratkaisuja. Hartiavyöhykkeen pisarakanavoitu pintavaahto myötäilee olkapäätä täydellisesti. Patjan materiaali antaa lisätukea viilentävällä vaikutuksella, ja ne sopivat erittäin hyvin selkä- ja hartiakivuista kärsiville, koska Asko Bonnell -älyvaahto® tukee erinomaisesti myös sivusuunnasta.

Oikea petikumppani asiantuntijan avustuksella

Hyvä alku hyville unille on käynti nukkumisen asiantuntijan vastaanotolla. Käynnillä asiantuntija löytää antamiesi tietojen pohjalta juuri sinulle sopivan sänky- ja patjaratkaisun kotimaisesta Asko Bonnell® -tuoteperheestä. Vastaanotto on veloitukseton palvelu ja käynti kestää noin 30 minuuttia. Voit varata ajan vaikka heti.

Koko paketti kerralla

Kun on aloittanut panostamisen omaan hyvinvointiinsa, kannattaa projekti viedä loppuun saakka. Uuteen sänkyyn on hyvä pedata uudet, iholla miellyttävät petivaatteet ja niiden sisään pujottaa uudet, nukkumismukavuutta täydentävät peitot ja tyynyt. Juuri nyt on otollinen hetki laittaa sänkyasiat kerralla kuntoon. Asko Bonnell® -päivillä kaikista tuotteista 50 % alennusta, mutta vain 28.10. saakka. Enää ei kannata valvoa vaan lähteä Askoon!