Mainos:

Kohtuuhintaiselle asumiselle on tarve

– uusia nerokkaita kaupunkikoteja

Port Arthurin kulmalle

Kohtuuhintaiselle kaupunkiasumiselle on havaittu selkeä tarve muun muassa julkisessa keskustelussa. Lehto Asunnot rakentaa uuden ja vanhan Turun väliin, Port Arthurin kulmalle uuden ajan funkkistalon As. Oy Turun Glorian, jonka uudisasuntojen hinnat ovat alueen keskitasoa alhaisempia.

Miten kohtuuhinta kaupungissa onnistuu?

Kohtuuhintainen asunto kantakaupungissa vaatii sen, että rakentaja onnistuu pitämään omat kustannuksensa hallinnassa suunnittelu- ja rakennusvaiheiden aikana.

- Turun Gloriassa kohtuullinen hintataso on mahdollista Lehdon oman rakentamisen mallin ansiosta. Me hyödynnämme rakentamisessa hyväksi havaittuja vakioratkaisuja ja olemme kehittäneet niitä jo vuosien ajan, sanoo Oskar Larsen Lehto Asunnoilta.

- Meillä rakentamisen suunnitteluvaihe on tehokas ja työmaavaihe saadaan nopeammaksi, kun kohteeseen tuodaan kotimaisissa tehtaissa valmistetut valmiit kylpyhuone- ja keittiömoduulit. Kuivassa tehtaassa rakentamisen laatua voidaan myös valvoa tarkemmin kuin esimerkiksi rakentaessa työmaalla sään armoilla.

Koko perheen on helppo asua nykyaikaisessa kaupunkikodissa

As. Oy Turun Gloria on 5-kerroksinen ullakollinen uudiskohde, joka rakentuu kehittyvään Kirstinpuistoon vanhan saippuatehtaan viereen. Uniikki arkkitehtuuri ja viihtyisä sisäpiha tekevät Turun Gloriasta alueen helmen. Suuret ikkunat tuovat valoisuutta asuntoon myös pimeämpänä vuodenaikana. Asunnot ovat pohjaratkaisuiltaan järkeviä ja niiden koot vaihtelevat aina 24 neliöstä 74 neliöön.

- Melkein kaikista asunnoista löytyy parveke tai ulokkeellinen ranskalainen parveke. Ensimmäisissä kerroksissa huonekorkeus on jopa neljä metriä, joka mahdollistaa sen, että lähes kaikissa ensimmäisen kerroksen asunnoissa on myös parvi, kertoo Oskar.

- Jokaisessa asunnossa on keittiössä integroidut laadukkaat kodinkoneet ja upea musta kivikomposiittiallas. Myös kylpyhuoneen kalusteratkaisut ovat nykyaikaisia ja käytössä on tietenkin mukava vesikiertoinen lattialämmitys.

Tablebed-muuntokaluste tehostaa tilankäyttöä.

Kaikkiin As. Oy Turun Glorian asuntoihin on mahdollista sijoittaa Tablebed-muuntokaluste, jonka avulla esimerkiksi kolmion työhuone muuntautuu vaivattomasti vierashuoneeksi tai yksiön työ- tai ruokapöytä illalla mukavaksi sängyksi. Innovatiivisen tekniikan ansiosta Tablebed voidaan sekunneissa muuttaa vuoteesta pöydäksi ja päinvastoin.

Katso tästä As. Oy Turun Glorian vapaat asunnot

Kysy lisää As. Oy Turun Gloriasta:

Oskar Larsen, Lehto Asunnot

puhelin 050 475 6607

tai oskar.larsen@lehto.fi