Mainos:

”Säännöllisten rutiinien noudattaminen helpottaa elämää” – Lue Jenni Alexandrovan kauneusvinkit

Kun peili paljastaa ensimmäiset rypyt, on aika panostaa sisäiseen ihonhoitoon. Tämä simppeli päivittäinen tapa on yhä useammalle itsestäänselvyys.

Bloggaaja, radiojuontaja ja TV-kasvo Jenni Alexandrova, 40, on käyttänyt Oslo Skin Labin The Solution -kollageenivalmistetta jo parisen vuotta – eikä osaa olla enää ilman. Jennin aamurutiinit sujuvat niin sutjakkaasti, että hän voisi suoriutua niistä silmät kiinni.

– Aamurutiinit menivät totaalisesti uusiksi kun aloitin juontamisen Radio Aallon aamussa. Aamulla vetäisen rutiininomaisesti kupin kahvia ja veteen sekoitetun kollageenijauheen. Viikonloput pyhitän sitten rauhallisille aamuille ja terveelliselle aamiaiselle. Raikas smoothie on aina helppo ja hyvä valinta.

Jenni aloitti The Solution™ –kollageenin käytön testijaksolla reilu pari vuotta sitten, eikä malttanut lopettaa tuotteen käyttöä siihen.

– En halua enkä uskalla lopettaa sen käyttöä, koska iho on niin hyvässä kunnossa! Huomaan muutoksen etenkin kasvojeni ihossa, koska se on paljon joustavampi kuin ennen.

Jenni pyrkii syömisissään tasapainoon ja priorisoi unen usein iltamenojen edelle. Säännöllisten rutiinien noudattaminen helpottaa elämää.

– Koen, että säännöllisten rutiinien noudattaminen helpottaa elämää. Matkoilla ja lomalla hoidan aamurutiinit samoin kuten arkenakin, tosin ilman herätyskelloa. Sanotaan, että vatsa rakastaa rutiineja. Uskon, että myös iho rakastaa niitä! Vielä kun saisi mielen rutinoitumaan aikaisiin aamuherätyksiin, Jenni pohtii.

Ihon kuntoon voi vaikuttaa myös sisältäpäin

Vielä parikymppisenä ihossa luontaisesti esiintyvä kollageeni huolehtii siitä, että iho on kimmoisa ja hehkuu kauniisti. Kollageenin tuotanto alkaa kuitenkin hiipua jo 25 ikävuoden paikkeilla, ja kolmekymppisenä ihosta jo näkyy, millaista elämää on tullut aiemmat vuodet vietettyä.

Koska kollageeni vaikuttaa merkittävästi ihon täyteläisyyteen ja kimmoisuuteen, saa sen hupeneminen ihon veltostumaan. Nelikymppisenä iho alkaakin kuivua ja rypyt näkyvät entistä selvemmin, ja kollageenia tuottavien solujen toiminta lakkaa lopulta lähes kokonaan. Viimeistään tässä iässä kollageenin saannista kannattaakin alkaa huolehtia itse.

On itsestään selvää, että omaan hyvinvointiinsa voi kukin vaikuttaa omilla päivittäisillä valinnoillaan. Erityisesti se, mitä suuhunsa laittaa, on suuressa roolissa yleisen hyvinvoinnin ja jaksaminen kannalta. Viime vuosina on huomattu, että myös ihon kuntoon pystyy vaikuttamaan yhtä paljon sisältä- kuin ulkoapäin.

Kosmetiikan edelläkävijämaassa Koreassa syötäviä kollageenivalmisteita on nautittu jo vuosikaudet

Ryppyjen syntymisen huomaa helpoiten kasvoista, mutta ikääntyminen näkyy myös käsissä, kaulalla, käsivarsissa ja reisissä. Ihon sisäinen hoito siis kannattaa, sillä muutos ei näy pelkästään kasvoilla, vaan siitä hyötyy koko keho. Ruokaan tai juomaan helposti sekoittuva Oslo Skin Labin The Solution™ Anti-wrinkle -kollageenijauhe auttaa lisäämään ihon kimmoisuutta, tasoittaa juonteita ja ryppyjä ja ennaltaehkäisee niiden syntymistä, koko kehossa.

Kosmetiikan edelläkävijämaassa Koreassa syötäviä kollageenivalmisteita on nautittu jo vuosikaudet. Se on yhä useammalle samanlainen tapa, kun auringonoton vältteleminen tai ravitsevan ruoan syöminen. Se mitä suuhunsa laittaa, näkyy ihossa – kannattaa siis laittaa rutiinit kuntoon ja kauneus tulee kuin kaupan päälle.

Ihon tukiproteiini, joka rakentaa ja siloittaa ihoa

The Solution™ Anti-wrinkle Collagen on kollageenijauhe, joka nautitaan ruokaan tai juomaan sekoitettuna ja joka vaikuttaa ihon kuntoon sisältäpäin. Tuote hidastaa ihon vanhenemisprosessia ja tasoittamalla juonteita ja ryppyjä ja samalla parantaa ihon vastustuskykyä ympäristön haitallisia vaikutuksia vastaan.

Tuote on pakattu käytännöllisiin annospakkauksiin. Jauhe on täysin mautonta ja se voidaan sekoittaa mihin tahansa ruokaan tai juomaan – ja nauttia silloin, kun se itsellesi parhaiten sopii. The Solution™ on tärkeä osa ihonhoitoa, johon on aina aikaa!

Tuote sisältää vain yhden ainesosan, tyypin 1 hydrolisoitua kollageenia – ei lisäaineita, rasvoja tai hiilihydraatteja. Lue lisää kollageenista täältä.

Tarjous Turun Sanomien lukijoille:

Hyödynnä tarjous ja vie päivittäinen ihonhoitorutiinisi uudelle tasolle! Ensimmäinen pakkaus The Solution™- kollageenia -60%.

Tutusta ja tilaa tästä

Vuonna 2017 perustetun Oslo Skin Labin tutkittu ja korkealaatuinen The Solution™ -kollageenijauhe on saavuttanut suuren suosion Pohjoismaissa ja myös muualla Euroopassa. The Solution™ sopii kaikille ihotyypeille, vaikuttaa kaikkialla ihossa ja luo hyvän pohjan muulle ihonhoidolle. The Solution™- tuotteessa käytettyjen patentoitujen kollageenipeptidien on tutkittu auttavan ylläpitämään sileää ihoa, lisäämään kiinteyttä ja vähentämään ryppyjen syvyyttä.