Mainos:

Näin helposti piristät asuntosi ilmettä kevääksi – Katso Kuninkojan K-Raudan remonttimestarin vinkit viikonlopun helppoon keittiötuunauksen ja reilun viikon asuinhuoneen täysmuutokseen

Kuninkojan K-Raudan remonttimestari Sari Pirttijärvi kannustaa remontoijia varaamaan häneltä maksuttoman konsultaatioajan, jonka aikana käydään remontin suunnitelmat sekä eri vaiheet läpi ja mietitään, mitä työkaluja tarvitaan
Kuninkojan K-Raudan remonttimestari Sari Pirttijärvi kannustaa remontoijia varaamaan häneltä maksuttoman konsultaatioajan, jonka aikana käydään remontin suunnitelmat sekä eri vaiheet läpi ja mietitään, mitä työkaluja tarvitaan

Remonttimestarin neuvoilla ensikertalainenkin onnistuu kevään pienissä ja isommissa remonteissa.

Kevätauringon tulviessa sisään ikkunoista, moni alkaa suunnitella remonttia. Valon lisääntyessä pienetkin yksityiskohdat näkyvät paremmin.

Pitkän ja pimeän talven jälkeen pieni kodin ehostus piristää myös mieltä.

Tässä vaiheessa osalla kääntyy katse omaan kämmeneen, jonka keskelle mielikuvitus kasvattaa peukalon. Mieleen hiipii ajatus: ”Osaisinko minä remontoida?”

- Lähtökohtaisesti aina asiakkaiden remontit onnistuvat, oli lähtötaso mikä tahansa, K-Rauta Kuninkojan remonttimestari Sari Pirttijärvi toteaa.

Remonttimestari kannustaakin kaikkia innostuneita tarttumaan rohkeasti toimeen ja remonttisuunnitelmien selkeydyttyä pistäytymään Kuninkojan K-Raudassa, jossa ammattitaitoiset myyjät auttavat toteutuksessa ja oikeiden tuotteiden valinnassa.

K-Raudan verkkosivujen kautta voi varata remonttimestarille tunnin maksuttoman konsultaatioajan.

- Tunnin aikana käydään remontin suunnitelmat sekä eri vaiheet läpi ja mietitään, mitä työkaluja tarvitaan, Pirttijärvi kertoo.

Pirttijärvi jatkaa, että hänen juttusilla käyvät myös kokeneemmat remontoijat, sillä materiaalit ja työkalut ovat muutaman vuoden aikana kehittyneet niin paljon, että moni tuntee tarvitsevansa tietojen päivitystä.

Tapetointi ei ole enää niin vaikeaa kuin ennen, sillä materiaalit ovat kehittyneet viime vuosien aikana. Esimerkiksi kuitutapetilla tapetointi onnistuu helposti.
Tapetointi ei ole enää niin vaikeaa kuin ennen, sillä materiaalit ovat kehittyneet viime vuosien aikana. Esimerkiksi kuitutapetilla tapetointi onnistuu helposti.

Eikö remontointi ole aikaavievää puuhaa?

Monella meistä on muistikuva sukulaismiehestä, jolla kesti vuosia saada lattialistat kiinni. Maalipurkkien sisältökin taisi vanheta vaatehuoneen nurkassa.

Remonttimestari hymyilee, että joillain remonteilla on taipumus pitkittyä, mutta nopeastikin saa hyvää ja kaunista jälkeä aikaiseksi.

- Hyvä suunnitelma on tietenkin olennaisessa osassa ja siitä on hyvä aloittaa.

Suunnitelmaa tehdessään kannattaa katsoa hieman pidemmälle. Sari Pirttijärvi kertoo, että toisinaan asiakas tulee hänen puheilleen ja kertoo halustaan vaihtaa lattian.

- Silloin suosittelen saman remontin yhteyteen myös seinäpintojen läpikäyntiä. Joka tapauksessa lattialistat täytyy irrottaa. Myös katon kunto kannattaa tarkastaa.

Remonttimestarin mukaan pienessäkin remontissa onnistuminen tuottaa mielihyvää, jota haluaa luonnollisesti lisää.

- Kun yhdessä remontissa onnistuu, niin on helppoa alkaa suunnitella seuraavaa.

Kuninkojan K-Raudasta Raisiosta saa ohjeet kaikkeen kodin remonttiin, oli kyse sitten isosta tai pienestä uudistuksesta.

Remonttimestari ideoi kaksi kodin remonttia, jotka soveltuvat useimmille remontoijille, oli kokemusta enemmän tai ei.

Ensimmäisen toteuttaminen onnistuu viikonlopussa ja sen budjetti sopii monen kukkarolle. Toinen remontti valmistuu työssäkäyvältä iltaremontoijalta viikossa tai parissa.

REMONTTIESIMERKIT:

Remonttimestarin pikainen keittiön piristys

-Kesto : Viikonloppu

-Budjetti : Noin 150 euroa

-Taso : Innokas aloittelija

Keittiöön saa uutta ilmettä varsin kohtuullisella vaivalla ja myös taloudellisesti, kun lähtee ennakkoluulottomasti leikkimään väreillä.

Uutta väriä keittiöön saa kätevästi rullasta.

- Keittiön kaappien ja ruokailupöydän pinnat voi päällystää D-C-Fix -sisustusmuovilla. Se on erittäin helppokäyttöinen, sileälle pinnalle kiinnitettävä muovikalvo, jolla pystyy muuttamaan esimerkiksi keittiön ilmettä nopeasti, remonttimestari Sari Pirttijärvi kuvailee.

D-C-Fix -sisustusmuovien valikoimat ovat laajat ja vaihtoehtoja on kymmeniä kivijäljitelmistä puujäljitelmiin ja lukuisiin eri väreihin.

D-C-Fix -sisustusmuovilla voi tehdä vaikka hauskoja kuvioita. Vain mielikuvitus on rajana.
D-C-Fix -sisustusmuovilla voi tehdä vaikka hauskoja kuvioita. Vain mielikuvitus on rajana.

Tutustu D-C-Fix -sisustusmuoveihin täällä.

Keittiön katseenvangitsijaksi voi valita vaikka vanhan pinnatuolin, jonka maalipinta on parhaat päivänsä nähnyt.

- Tuoli voi olla keittiön väripilkku. Uusi väri voi olla oma lempiväri, tai se voi olla muistutus tulevasta keväästä. Tämä sama väri voi toistua matossa tai verhoissa, Pirttijärvi ideoi.

Helppokäyttöisillä ja vesiohenteisilla Teknoksen Futura- ja Tikkurilan Helmi -maaleilla tuoli saa uuden elämän.

Maalaamiseen Sari Pirttijärvi suosittelee Sokevan Royal Soft keinokuituharjas pensseliä, joka oikein puhdistettuna kestää lukuisia maalauskertoja. Laadukkaalla työvälineellä lopputuloskin onnistuu varmemmin.


Remonttimestarin perusteellisempi pintaremontti

Kesto: Pari viikkoa

Budjetti: Noin 750 euroa

Taso: Iloinen onnistuja


Tämän perusteellisemman pintaremontin kohteeksi voi ottaa vaikka olohuoneen, makuuhuoneen tai lastenhuoneen. Budjetti on arvioitu noin 15-18 neliön kokoiselle huoneelle.

Tässä pintaremontissa tapetoidaan seinät ja vaihdetaan lattian pintamateriaali.

Nykyaikaisilla materiaaleilla tapetointi on helppoa.

- Kuituvahvisteiset Non-Woven -tapetit ovat erittäin helppoja asentaa. Maalitelalla levitetään tapettiliima seinään ja nostetaan tapetti päälle.

Jos tapetointi mietityttää, katso tästä helpot ohjeet.

Sari Pirttijärvi neuvoo valitsemaan yhdelle seinälle tehostetapetin, jonka yhdestä värisävystä lainaa värin huoneen maalattaville seinille, matolle tai verhoille.

- Luonnollisesti voidaan yhdessä hakea oikea värisävy, jos se tuottaa päänvaivaa.

Lattiamateriaalin vaihto sujuu myös helposti, sillä K-Rauta Kuninkojalla on laaja valikoima trendikästä hybridilattiamateriaalia, joka yhdistää vinyylilankun ja laminaatin parhaimmat puolet.

- Se on ympäristöystävällinen materiaali, joka kestää kosteutta ja iskuja hyvin, Sari Pirttijärvi suosittelee.

Lue lisää hybridilattiasta täältä.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kuninkojan K-Raudan remonttimestarin TOP 3

1. Työkalut – ”Neuvomme oikeiden työkalujen valitsemisessa ja käytössä. Kannattaa hankkia kestävät ja laadukkaat työkalut.”

2. Hyvät suunnitelmat – ”Huoneen mitat kannattaa ottaa ylös ja huoneesta voi ottaa vaikka valokuvia, ennen kuin tulee kauppaan”

3. Kysyvä ei eksy tieltä – ”Remontti sujuu paljon mukavammin, kun etenee ammattilaisen ohjeiden avulla. Varaa tästä maksuton konsultaatioaika remonttimestarille.”