Mainos:

Toimiva mainonta on ollut korona-ajan pelastus.

Tutustu miten Kosken Leipomo on hyödyntänyt Turun Sanomia markkinoinnissa.

Rauno Ruoho ja Seela Merivuori, Kosken Leipomon yrittäjäpariskunta
Rauno Ruoho ja Seela Merivuori, Kosken Leipomon yrittäjäpariskunta

Etusivun mainontamme toimi

Käytämme Turun Sanomissa enimmäkseen etusivun mainontaa – välillä myös eri teemalehtiä. Mainonta on tehonnut hyvin. Tutkitusti etusivun mainoksemme huomasi yli 100 000 lukijaa ja 40 %:lle tuli vesi kielelle ja he harkitsivat munkkiostoksille lähtöä.

Yhteistyö Turun Sanomien kanssa on sujunut hyvin. Myyjällä on ollut toimivia ehdotuksia ja mainonta on saatu sopimaan omiin tarpeisiimme hienosti. Keväällä koronan alkaessa mainonta oli, voisi jopa sanoa, meidän toimintamme pelastus.

Herkkuja jo vuodesta 1918!

Olemme yli sata vuotta toiminut perinteikäs turkulainen leipomo. Puutarhakadulla toimimme edelleen samalla paikalla kuin sata vuotta sitten, mutta myymälä/kahviloita on nykyään Turun seudulla enemmänkin. Leivomme päivittäin tuotteet käsin, ja myymme vain tuoreita tuotteita. Eniten lukumääräisesti menee munkkeja. Laajaan valikoimamme kuuluu munkkien lisäksi muun muassa ruokaleipää, täytettyjä leipiä ja patonkeja, kakkuja, pullia, wienereitä ja pitkoja. Meidät tunnetaan erityisesti perinteisistä tuotteistamme kuten juureen leivotusta ruisleivästä. Nykyään myös vegaaniset munkkimme ovat suosittuja. Tuotteet myymme pääasiassa suoraan omissa toimipisteissämme, mutta toimitamme myös yrityksiin suurempia määriä esimerkiksi täytettyjä sämpylöitä.

Toimipisteitä lisää

Meillä on tällä hetkellä kuusi toimipistettä ja noin 40 henkilöä. Työntekijöiden määrä nousi viime vuonna, kun avasimme kahvilat Länsiykköseen ja Skanssin kauppakeskukseen. Skanssin myymälä-kahvila on auki joka päivä. Lisäksi Puutarhakadun ja Itäisen Pitkäkadun myymälät palvelevat myös lauantaisin. Kosken Leipomossa on nyt töissä myös päätoimisia opiskelijoita, joita aiemmin ei ollut käytännössä yhtään. Osa leipureistamme on töissä myös lauantaisin ja sunnuntaisin, jotta tuoreita tuotteita on saatavilla viikon lokaisena päivänä.

Haluatko kuulla lisää mainosmahdollisuuksista Turun Sanomissa? Ota yhteyttä