Mainos

Tuskailetko lahjaidean kanssa? Anna isälle lahjaksi hyvät yöunet

Isänpäivä ja joulu lähestyy. täydellinen lahja on taata merkkipäiväänsä viettävälle hyvät yöunet - vuosiksi eteenpäin.

Miltä tuntuisi antaa isälle lahjaksi hyvät yöunet? Silloin lahja voisi olla hyvä tyyny, peitto, lakanat tai jopa uusi sänky. Helpoin ja vaivattomin tapa on ostaa lahjakortti, jolla saa itselleen sopivan tyynyn. Ja mikä parasta: jos antaa lahjaksi hyvän tyynyn, lahjan antaja muistuu mieleen joka ilta. Tavanomaisesta poikkeava lahja on varmasti toivottu.

Tyynyllä ja sängyllä apua niska- ja olkapääkipuihin!

Käsi ei nouse kunnolla, olkapäitä särkee ja ne puutuvat yöllä? Nämä ovat oireita siitä, että olkapää ei uppoa patjaan kunnolla. Selkä on silloin öisin jatkuvasti väärässä asennossa. On tärkeää, että olkapää ja lantio pääsevät uppoamaan vuoteeseen, mutta silti jousitus tukee ihanteellisesti selkääsi kohdista, joissa tukea tarvitaan.

Hyvällä tyynyllä on suuri merkitys viimeisteltäessä nukkuma-asentoa. Sen tulee tukea niskaasi ja antaa päällesi rento, luonnollinen asento. Tyynyn valintaan vaikuttaa olennaisesti se, millainen patja sinulla on, siksi hankkimishetkellä kannattaakin kääntyä asiantuntijan puoleen.

Oikein valittu tyyny parantaa oleellisesti nukkuma-asentoa. Se antaa päälle rennon ja luonnollisen asennon ja estää lihasjännitystä tukemalla niskaa. Kun ammattilainen on apuna tyynyä valittaessa, tulee kerralla hankittua juuri oikeanlainen tyyny. Yöunet paranevat välittömästi.

Vaihda tyyny kahden vuoden välein

Paraskaan tyyny ei silti ole ikuinen, vaan se suositellaan vaihdettavaksi noin kahden vuoden välein tai silloin, kun se on menettänyt muotonsa. Lahjan saajan kannattaa kirjoittaa tyynyn pesulappuun ostopäivä, jotta hän osaa hankkia uuden tyynyn ajallaan.

Tyynyä tulee myös huoltaa oikeaoppisesti. Tarkka huolto-ohje löytyy pesulapusta, mutta useimmat tyynyt tulee pestä noin neljän kuukauden välein 60 asteessa. Pesuainetta tulee käyttää noin kolmannes normaalista määrästä, eikä huuhteluainetta käytetä lainkaan. Pesun jälkeen tyyny pöyhitään ja kuivataan ilmavassa paikassa.

Kuittaa isän univelat nyt. Osoitteesta http://www.unikulma.fi/tyynyt löydät lahjavinkkejä parempiin uniin!

Varaa henkilökohtainen palveluaika