Mainos

Kansainvälistä huippukoulutusta yrityksille Turussa vain muutamalla satasella per päivä

Henkilöstön osaamisen kehittäminen on sijoitus niin ihmisiin kuin yritykseenkin. SHIFT Business Festival tarjoaa elokuun lopulla korkeatasoista koulutusta yritysten johdolle ja kehittäjille uusien teknologioiden hyödyntämisestä yritystoiminnassa. Tapahtuman osallistujat pääsevät lisäksi verkostoitumaan kokemuksellisessa ympäristössä.

“SHIFT on erityinen tapahtuma, jossa meidän on mahdollista tarjota yrityksille kansainvälistä asiantuntijakoulutusta vain muutamalla satasella per päivä. Ohjelma koostuu huippuasiantuntijoiden puheenvuoroista, joista jo yksi kustantaisi yksittäiselle yritykselle tuhansia tai kymmeniä tuhansia euroja tilata erillisenä koulutuksena. Kun kustannukset jakaa 3000 muun kanssa voi yritystapahtumasta koulutuksena saada erittäin kustannustehokkaan”, SHIFT Business Festivalin toimitusjohtaja Mari Männistö taustoittaa, ja lisää: “Vielä erityisemmän SHIFTistä tekee kuitenkin se, että kouluttautumisen ohessa tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden löytää uusi asiakas, yhteistyökumppani tai vaikkapa työntekijä.”.

Tiimipäivä, jossa kaikki asiantuntijasta harjoittelijaan oppivat jotain uutta

Usein tiimien sisäinen osaamistaso uusiin teknologioihin liittyen ei ole sama, jolloin koko tiimille sopivan koulutuksen valitseminen on haasteellista. Usein asiantuntijat lähetetäänkin yksinään muiden saman alan asiantuntijoiden pariin. Tällöin oppiminen tapahtuu tiimistä erillään, jolloin yhteisen kokemuksen puuttuessa tiedon välittäminen voi olla haasteellista.

SHIFTin erityispiirre verrattuna perinteiseen yrityskoulutukseen on monipuolisuus, napakkuus ja yhteisöllisyys. Ohjelman faktapohjaiseen tutkimukseen pohjautuvat puheenvuorot tarjoavat oppimismahdollisuuden kaikentasoisille osaajille, siinä missä asiantuntijat voivat sukeltaa pintaa syvemmälle pienemmissä keskusteluryhmissä. Konkreettisia kokeiluja pääsee tekemään työpajoissa. Jokainen voi hyödyntää omia henkilökohtaisia vahvuuksiaan ja kehittyä itselleen sopivalla tavalla unohtamatta yhteisen kokemuksen merkitystä, jossa elämyksiä on monenlaisille persoonille. Seikkailunhaluiset voivat vaihtaa ajatuksiaan ja verkostoitua sup-laudalla siinä missä rauhaa rakastavat voivat etsiä rauhallisen alueen syventyäkseen keskusteluun ja kulttuuri-ihmiset voivat kohdata toisensa taiteen tai musiikkiesitysten keskellä.

Kun tietotaito liikkuu avoimesti, pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen

Tapahtumassa ei nähdä mustia pukuja tai korkokenkiä. “Ihmisillä on oltava riittävän mukava olo ollakseen avoimia uusille ideoille ja ajattelutavoille. Jos tapahtuman puitteet eivät rohkaise kiireettömään ajatusten vaihtoon ja tarjoa tilaa, jossa vuorovaikutusta tapahtuu luonnollisesti, jää oppimiskokemuskin vajaaksi”, Männistö perustelee yritystapahtumalle epätyypillistä lähestymistapaa yhdistää raskas faktatieto rentoon tunnelmaan.

“Uusien teknologioiden hyödyntämiseksi tarpeelliset opit eivät myöskään välttämättä löydy yhdestäkään valmiista koulutusohjelmasta tai puheenvuorosta”, Männistö huomauttaa. “Tarvittava tietotaito saattaa löytyä hyvästä keskustelusta, joltain toiselta yritykseltä tai kokonaan eri toimialalta, jossa samaa haastetta on jo kokeiltu ratkaista. Jos kaikki yritämme ratkaista haasteitamme siiloissamme, todennäköisesti yritämme keksiä pyörää uudelleen.

Yksikään tuhansien eurojen koulutusohjelma ei kokoa yhteen 3000 ihmisen yhteisöä jakamaan tieto-taitoaan kiireettömästi. SHIFTissä titteleiden ja työkuvien sijaan kohtaavat ihmiset, jolloin myös kokemuksia ja ajatuksia jaetaan avoimemmin.”

SHIFT Business Festivalin tapa lähestyä koulutusta on tarjota uusinta tutkimustietoa, joka herättää ajatuksia ja yhteisö, jonka kanssa voi kokea yhdessä, vaihtaa ajatuksia sekä oppia uutta unohtamatta päivittäisen liiketoiminnan merkitystä.

Tule koko tiiminvoimin mukaan!

SHIFT Business Festival

29.8.-30.8.2019

Ruissalon Telakka