Mainos

Suomen halvimmat kesäkalusteet

Aurinkoinen kesäkuun aamupäivä alkaa kääntyä iltapäivään, samalla kun Preeco Trading Oy:n Lahden toimistolla käy kova kuhina. Asiakaspalvelijat vastaavat asiakkaiden kysymyksiin puhelimessa ja useissa sähköisissä kanavissa ja vähintään yhtä hyvä syke on Preecon varastolla, joka sijaitsee myös Lahdessa. Paketit lähtevät sesonkiaikanakin matkaan jopa tilauspäivän aikana.

Preecon toimitusjohtaja, Juha-Matti Raappana, on myös aurinkoisella tuulella, eikä ihme. Kaveriporukalla perustettu kalastusperukkeita myyneen verkkokauppayrityksen valikoima on kasvanut tuhansiin tuotteisiin, ja se on haalinut itselleen jatkuvasti kasvavan ja uskollisen asiakaskunnan, vaikka kilpailu verkkokauppakentällä on kiristynyt vuosien aikana kovaan tahtiin.

Preeco toimii alalla, jossa kilpailu on todella kovaa ja vastassa on myös kansainvälisiä toimijoita. Olemme pärjänneet kilpailussa suurimpiakin brändejä vastaan panostamalla oikeisiin tuotteisiin ja asiakaslähtöisyyteen.”
Preeco on kasvanut yrittäjien osaavissa käsissä.
Preeco on kasvanut yrittäjien osaavissa käsissä.

”Meillä on etuna, että tunnemme omat asiakkaamme hyvin ja pystymme nopeilla liikkeillä vastaamaan siihen, millaisia tuotteita he kulloinkin tarvitsevat ja haluavat. Hyvänä esimerkkinä voidaan pitää verkkokauppamme kesäkalusteita. Valikoimastamme löytyy niin asiakkaiden suosikkeja, mutta mukana on luonnollisesti myös kokonaan uusia tuotteita.”

”Valikoimamme tuotteet ovat edullisia, mutta laadukkaita. Verkkokauppa mahdollistaa laajan tuotevalikoiman, mutta myös edulliset hinnat, sillä juoksevat kulut ovat pienemmät kuin perinteisessä kivijalkamyymälässä.”, toimitusjohtaja Raappana tiivistää.

Kesäkalusteet joka kotiin

Kesäkalusteet ovat monessa suomalaisessa taloudessa tärkeä hankinta ennen kesälomaa. Kesäkaudella saat kotiin ja mökille uusien kesäkalusteiden avulla esimerkiksi kokonaan uuden ruokailuhuoneen tai mukavan ja rauhallisen paikan missä lukea kirjaa tai vain viettää aikaa helteisellä säällä. Syksy ja talvi tuntuvat usein Suomessa luokattoman synkiltä ja pitkiltä, joten kesäkaudella on hyvä ottaa kaikki mahdollinen irti auringosta ja viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkona.

Kesäkalustevalikoiman suosituimpia tuotteita ovat erilaiset ruokailuryhmät. Kesä tarkoittaa luonnollisesti myös grillikauden alkamista, eikä grilliherkkujen nauttimisessa ole samaa tunnelmaa, jos niistä ei pääse nauttimaan ulos. Verkkokaupan valikoimasta löytyy ruokailuryhmiä myös suurille perheille ja kaveriporukoille, joten kaikki mahtuvat saman pöydän ääreen. Mökillä grillikatokseen sijoitettu ruokapöytä myös vapauttaa mökistä tilaa, jos vieraita on reilusti ja nukkumapaikat meinaavat olla kortilla.

Preecon valikoimasta löytyy perinteisten ruokailu- ja sohvaryhmien lisäksi myös erityisesti rentoutumiseen ja löhöilyyn suunniteltuja tuotteita. Auringonottoon tarkoitetut aurinkotuolit ovat loistava lisä niin takapihalle, kuin mökille, tai vaikka uima-altaan reunalle. Klassikkotuote on säilyttänyt suosionsa tiukasti kesästä toiseen, eikä merkkejä suosion hiipumisesta ole ilmassa.

Kesällä kelpaa ottaa rennosti ja loikoilla.
Kesällä kelpaa ottaa rennosti ja loikoilla.

Perinteisten aurinkotuolien lisäksi Preecolta voi tilata myös tyylikkäitä aurinkosänkyjä. Aurinkosänky on noussut uudeksi hittituotteeksi, kiitos modernin ulkoasunsa ja monipuolisten käyttömahdollisuuksien. Terassille tai takapihalle sijoitettu aurinkosänky on loistava paikka ottaa nokoset, lukea kirjaa tai kuunnella musiikkia. Kun kesäillat pikkuisen hämärtyvät, niin aurinkosängyssä on ihanaa lekotella ja ihastella tähtitaivasta kynttilöiden valossa pehmeän viltin alla.

Perinteiset pihakeinut ovat monelle varmasti tuttuja ja ne herättävät helposti lämpimiä muistoja lapsuudenkodista ja mummolasta. Pihakeinut ovat säilyttäneet suosionsa tähän päivään asti, sillä keinun ulkoasua voit uudistaa, vaikka joka kesä, vaihtamalla pehmusteisiin uusia kuoseja.

Kesäkoti ikkunan takana

Kaikilta ei tietenkään löydy omaa kesämökkiä, isoa pihaa, tai siirtolapuutarhaa, minne voisi rakentaa kesäkodin. Tämän takia Preecon kesäkalusteiden joukosta löytyy myös reilusti kerrostalokodin parvekkeelle sopivia kalusteita. Kaupunkikämpän parvekkeesta saa pienellä vaivalla luotua kesäisen keitaan keskelle kaupunkia.

Parvekkeesta tai terassista saa pienellä vaivalla sisutettua hurmaavan piilopaikan.
Parvekkeesta tai terassista saa pienellä vaivalla sisutettua hurmaavan piilopaikan.

Pienille parvekkeille, missä tilaa on rajallisesti, sopivat erinomaisesti kahdelle hengelle tarkoitetut bistrosetit. Setti sisältää kaksi tuolia ja pöydän, jotka mahtuvat myös kompaktille parvekkeelle. Bistrosetti luo kaupunkikodin parvekkeelle samanlaisen tunnelman kuin Ranskan Rivieran kahviloissa ja se onkin täydellinen paikka nauttia rauhallisesta ja pitkästä sunnuntaiaamiaisesta.

Metallisten bistrosettien lisäksi Preecon verkkokaupan valikoimasta löytyy myös erilaisia puusta valmistettuja kahden hengen ruokailuryhmiä. Puisia ruokailuryhmiä on saatavilla useissa eri värivaihtoehdoissa, joten oman kodin väriteemaa voi helposti jatkaa myös parvekkeelle. Edullisen hintansa ansiosta kahden hengen ruokailuryhmät sopivat erinomaisesti myös tiukan budjetin sisustajalle.

Jos parvekkeella on reilummin neliöitä käytössä, niin polyrottinkiset sohvaryhmät ovat vaivaton ja helppo vaihtoehto. Samassa paketissa saat tyylikkäiden sohvien lisäksi myös kompaktin pöydän ja mukavat pehmusteet kalusteille. Sohvaryhmän äärelle on mukava kokoontua perheen tai kaveriporukan kanssa pelaamaan lautapelejä tai vaikka vain istumaan iltaa.

Viherpeukaloille ja kotikokeille

Kesäkalusteiden lisäksi Preecon valikoimista löydät myös edulliset ja toimivat kasvihuoneet. Innokkaalle kotipuutarhurille tai viljelijälle kasvihuone on kannattava hankinta, sillä sen avulla kasvukautta saa pidennettyä kesästä pitkälle syksyyn. Kasvihuoneeseen saat rakennettua myös korotettuja kukkapenkkejä ja kasvimaita. Korotetun kukkapenkin ansiosta et joudu kyykistelemään, joten kesäinen puutarhanhoito ei rasita selkää.

Perinteisten suurempien kasvihuoneiden lisäksi verkkokaupan valikoimasta löytyy myös erilaisia minikasvihuoneita. Erilaiset minikasvihuoneet sopivat ongelmitta myös takapihan terassille tai vaikka parvekkeelle. Minikasvihuoneen avulla saat helposti kasvatettua esimerkiksi tuoreita yrttejä tai erilaisia salaatteja.

Preecon kasvihuoneet eivät kuitenkaan ole suunnattu pelkästään viherpeukaloille. Kasvihuone on erinomainen hankinta myös innokkaalle kotikokille. Erilaisten kasvisten ja vihannesten kasvattaminen omalla takapihalla tuo ruuanlaittoon asteen verran lisää hupia ja taatusti tuoreet raaka-aineet puolestaan nostavat myös perinteiset kotiruuat arjen yläpuolelle. Itse kasvattamasi tuotteet ja niistä loihditut herkut tekevät taatusti vaikutuksen myös kaikkiin kesävieraisiin.

Preeco panostaa myös kesäkaudella nopeisiin toimituksiin, joten vielä on hyvin aikaa tuoda mökille tai kotiin uutta ilmettä käytännöllisillä ja tyylikkäillä kesäkalusteilla!