Mainos

Nykyaikainen SMILE-laserleikkaus Turun Medilaserissa

Medilaser Turku tarjoaa alan ainoana toimijana Turun alueella uusimpaan teknologiaan perustuvan silmien SMILE-laserleikkausmenetelmän. Silmien taittovirheen korjaus SMILE-tekniikalla on nykyaikainen ja turvallinen vaihtoehto silmälaseille ja piilolinsseille, silmätautien erikoislääkäri, Dosentti Antti Viljanen esittelee.

Nykyaikaisella laserkirurgialla voidaan korjata silmien taittovirheitä ja hajataitteisuus nopeasti, vaivattomasti ja turvallisesti. Laserleikkaus perustuu silmän pinnan taittovoiman muuttamiseen. Laserleikkaukset voidaan tehdä joko vanhemmalla läppäleikkaustekniikalla tai läpättömällä SMILE-tekniikalla.

Medilaserilla on yli kuuden vuoden kokemus SMILE-leikkauksista.

Silmille hellävarainen menetelmä

– Läpättömyyden vuoksi sarveiskalvo jää vahvemmaksi ja leikkauksesta aiheutuu aiempaa vähemmän kuivasilmäisyyttä.

Toimenpidettä voidaan verrata tähystyskirurgiaan, kertoo Viljanen, joka on aloittanut SMILE-leikkauksien tekemisen jo vuonna 2013.

Viljanen kertoo, että esitutkimuksen jälkeen leikkaukseen pääsee viikon tai kahden kuluessa. Itse leikkaus on ohi nopeasti ja kivuttomasti, ja leikkauksesta toipuminen on lähes oireetonta.

– Normaaliarkeen potilas pääsee parissa päivässä leikkauksesta. Leikkauksen jälkeen silmiin laitetaan antibioottitippoja kahden viikon ajan. Näkökyky on terävä jo muutaman päivän jälkeen.

Turvallista elämänlaatua

SMILE-menetelmän eduista hyötyvät kaikki, ja erityisesti sitä suositellaan silloin, kun on todettu kuivasilmäisyyttä tai sarveiskalvon mekaaninen kestävyys halutaan säilyttää mahdollisimman muuttumattomana. Tämän vuoksi toimenpide soveltuu hyvin myös esimerkiksi kontaktilajien harrastajille.

Optikko Heli Marttila Medilaserista kertoo, että leikkaukset tehdään saksalaisen Zeissin erikoislaitteella. Menetelmä on edistyksellinen ja luotettava, ja sillä on eri maissa hoidettu nyt jo yli 1,5 miljoonaa silmää.

SMILE sopii parhaiten 18–50-vuotiaille potilaille, joiden silmien miinuslukemat ovat 0,75–10 dioptrian välillä. Noin 50 ikävuoden jälkeen sekä ikänäköisille ja plusnäköisille parhaiten soveltuu yleensä monitehoinen linssileikkaus. Esitutkimuskäynnillä kartoitetaan jokaiselle parhaiten soveltuva menetelmä.

– Näönkorjausleikkauksella voidaan potilaan elämänlaatua parantaa merkittävästi, Marttila sanoo.

Kotimaista laatutyötä

Medilaser Oy on kotimainen, Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan erikoistunut yksityinen klinikkaketju, jolla on yli 20 vuoden kokemus taittovirhe-, kaihi- ja linssileikkauksista. Silmäleikkausten lisäksi Medilaser Turku tarjoaa myös mm. silmäluomien leikkauksia.

Katso lisätietoja osoitteesta www.medilaser.fi

Koe kesän kauneus ilman laseja!

Kesäetuna tarjoamme esitutkimuskäynnin nyt maksutta ( norm. 95€).

Varaa aikasi numerosta 020 780 6201 tai www.medilaser.fi/varaa aika