Mainos

Vanhoista huonekaluista voi päästä eroon ilmaiseksi, mutta usein niistä joutuu maksamaan – näin selviät kaikkein helpoimmalla

Markus Isomeri

Suomessa ja maailmalla ostetaan huonekaluja enemmän kuin koskaan aiemmin. Yhä useampi löytää itsensä tilanteesta, jossa huonekaluista tulisi päästä eroon uuden elämän tai asunnon tieltä.

– Yleinen harhaluulo kierrätyksessä on, että suurista huonekaluista pääsisi aina ilmaiseksi ja helposti eroon. Valitettavasti tämä pitää paikkaansa vain laadukkaiden ja uudenveroisten huonekalujen osalta. Helpponouto on ratkaisu kaikenlaisten huonekalujen ja kodinkoneiden vastuulliseen poisvientiin ja hyötykäyttöön, sanoo Helpponoudon viestintävastaava Markus Isomeri

Edullisten uusien huonekalujen saatavuus on johtanut tilanteeseen jossa jälkimarkkinoilla on saatavilla enemmän huonekaluja kuin ostajia riittää. Tästä johtuen entistä harvempi huonekalu kelpaa myyntiin tai edes eteenpäin lahjoitettavaksi. Lisäksi muotitrendien vaihtuessa vuodesta toiseen tiettyä tyylisuuntausta edustavien huonekalujen kysyntä saattaa romahtaa lyhyessäkin ajassa.

Harmillisen monessa tapauksessa huonekalujaan myyvä tai lahjoittava ihminen joutuu kestämään odotusta ja turhautumista enemmän kuin tarvitsisi. Suurten huonekalujen ja kodinkoneiden kierrättäminen itse on lisäksi hankalaa ja vaatii kantoapua, pakettiauton tai peräkärryn sekä merkittävän määrää omaa aikaa – puhumattakaan jätteenkäsittelymaksuista.

– On ollut hienoa nähdä, kuinka internetin kierrätyssivut- ja foorumit ovat mahdollistaneet kierrätystavaran kulkemisen omistajalta toiselle entistä helpommin. Samalla kuitenkin ihmisten mieleen on alkanut muodostua oletus, että kaikenlaiselle tavaralle löytyisi nopeasti maksava ostaja netistä. Siihen ajatukseen voi ymmärrettävästi olla vaikea tottua, että kymmenen vuotta sitten monta sataa euroa maksaneen sängyn arvo on romahtanut nollaan ja aarteesta on tullut ongelma, Isomeri kertoo.

Lisäksi etenkin kaupungeissa yhä harvemmalla ihmisellä on käytössään omaa autoa tai edes lompakossa ajokorttia. Suurenkin sängyn, jääkaapin, sohvan tai pöydän saa tilattua nykyään nettikaupasta helposti kotiovelle, mutta kuinka autottoman tai kiireisen ihmisen on tarkoitus hankkiutua tavarasta eroon sen rikkouduttua tai tullessa muuten tarpeettomaksi?

– Kehitimme Helpponoudon juuri näiden pulmien ratkaisua varten. Noudamme kierrätykseen menevät tavarat suoraan ihmisten kodeista tai työpaikoilta vaikka jo samalla viikolla. Ratkaisu ei ole kalliimpi kuin pakettiauton vuokraus ja kierrätysmaksu, mutta omaa ja kantoavun aikaa ja hermoja ei tarvitse tuhlata, Isomeri vinkkaa.

Markus Isomeri

Paikkakunnasta riippuen sekajätteeksi luettavien sohvien ja patjojen jätemaksu voi olla useita kymmeniä euroja. Kun tähän lasketaan päälle vielä pakettiauton vuokraamisesta ja ajamisesta aiheutuneet kulut, sekä kantoavulle kenties ostetut pizzat tai limut, ei itse tekemällä saa säästettyä rahaa noutopalveluun verrattuna.

Helpponouto toteuttaa tarvittaessa myös kuolinpesien, toimistojen sekä varastojen tyhjennyksiä. Erityisen kätevä Helpponouto on silloin, kun uudenveroiset tavarat on jo myyty saatu myytyä uusille omistajille ja lopuille ei tunnu löytyvän ottajaa.


Lojuuko kotonasi turhia tavaroita? Näin Helpponouto palvelee

Helpponouto noutaa kaikenlaisen tavaran. Sinun tarvitsee vain tilata palvelu netissä ja avata kuljettajille ovi. Helpponoudon voi saada tilattua kotiin tai toimistoon jopa seuraavaksi päiväksi!

Helpponouto ei ole sen kalliimpaa kuin pakettiauton vuokraus ja kierrätysmaksun itse maksaminen.

Helpponouto on varmasti nopein ja vaivattomin tapa päästä huonekaluista eroon – 90% Helpponoudon asiakkaista suosittelee palvelua!

Tilaa Helpponouto netistä

Seuraa Helpponoutoa Facebookissa