Mainos

Seksi ei maistu ja paino nousee testosteronitason lasku alkaa miehillä jo keski-iässä

Kaikki eivät ole tietoisia siitä, että testosteronitaso laskee luonnostaan ikääntymisen myötä kaikilla miehillä. Tämä voi aiheuttaa keski-ikäiselle miehelle monenlaisia vaivoja mm. olo on aiempaa väsyneempi, halukkuus laskee ja paino nousee.

Todella kovia otteita eli testosteronilisää ei tarvita, sillä vastalääkkeeksi riittävät liikunnan lisääminen sekä ruokavalion muuttaminen terveellisemmäksi. Ikääntymisen aiheuttamia vaivoja voi helpottaa myös nauttimalla ravintolisää. Erityisesti miehille kehitetty T-Max®-ravintolisä sisältää ainesosia, jotka ylläpitävät kehon normaalia testosteronitasoa. T-Max® voi lisätä miehen energisyyttä, kasvattaa lihasvoimaa sekä nostaa halukkuutta.

Palauta miehinen voima - kokeile T-Maxia® nyt puoleen hintaan!

T-Maxilla® on monia tyytyväisiä asiakkaita kaikkialla Pohjoismaissa. Heistä yksi on norjalainen Sigbjørn, 48:

- Tämä on ensimmäinen ravintolisä, jota olen käyttänyt ja jatkan varmasti sen käyttöä edelleen. Tunnen oloni terveeksi ja hyvinvoivaksi. Mieli ja kroppa pysyvät kunnossa, olen virkeä ja minun on yksinkertaisesti hyvä olla. Olen paljon energisempi kuin aiemmin ja jaksan taas treenata kunnolla, myös seksi sujuu, virnistää Sigbjørn pilke silmäkulmassa.

Asiakastutkimus: 88 % suosittelee T-Maxia®

Sigbjørn ei ole ainoa tuotteen tyytyväinen käyttäjä. Kysyimme maaliskuussa asiakkailtamme kokemuksia T-Max® ravintolisän käytöstä ja jopa 88 % vastaajista suosittelisi sitä myös muille. Valtaosa kyselyyn vastanneista oli huomannut energisyytensä nousseen, treenin tehon parantuneen ja halukkuuden kasvaneen.

T-Max® sisältää tehokkaan yhdistelmän miehelle tärkeitä ainesosia

T-Max®-ravintolisä sisältää tehokkaita ainesosia, jotka voivat auttaa vähentämään ikääntymisen myötä tapahtuvan testosteronitason alenemisen aiheuttamia kielteisiä vaikutuksia. T-Maxin® tärkein ainesosa on lääkekasvinakin tunnettu rohtosarviapila, eräänlainen adaptogeeni, joka edistää lihasmassan kasvua sekä ylläpitää sokeriaineenvaihduntaa (kalorien kulutusta). Tämän lisäksi valmiste sisältää myös sinkkiä, magnesiumia ja B6-vitamiinia. Näin sen ainutlaatuinen koostumus auttaa miehiä pysymään aktiivisena ja säilyttämään vahvan kropan kolmenkymmenen ikävuoden jälkeenkin.

Kokeile T-Maxia® ja tilaa täältä nyt -50%!