Mainos

Sano stop joulustressille!
CM Länsikeskuksesta kaikki herkulliseen jouluun

Eevamaija Virtanen
Jouluomenat ovat tulleet! Länsikeskuksen hedelmä- ja vihannesosasto houkuttaa
tekemään terveellisiä valintoja.
Jouluomenat ovat tulleet! Länsikeskuksen hedelmä- ja vihannesosasto houkuttaa tekemään terveellisiä valintoja.

Joulun kiireiden huippu on lähipäivinä. Moni perheen äiti tai isä tuntee painetta leipoa tortut, valmistaa laatikot ja graavata lohet. Mutta vaihtoehtojakin on. Miksi et tänä vuonna kurvasi joulun viettoon K-Citymarket Länsikeskuksen kautta, joka notkuu valmiista, Kotikeittiössä valmistetuista juhlaherkuista.

”Kotikeittiön joulu on nyt katettu. Ammattikokkimme ovat kaivaneet essujensa taskuista perinteiset ja ihan uudet jouluiset reseptit ja loihtineet herkkuja moneen makuun. Perinteiden ystäville tiskistä löytyy tutut joululaatikot; porkkana-, lanttu-, peruna- ja maksalaatikot, jotka on tehty täällä meillä alusta asti tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Vaihtelun haluisille tarjoamme muun muassa bataatti- ja punajuurilaatikkoa, joiden suosio on kovassa kasvussa”, kertoo K-Citymarket Länsikeskuksen kauppias Jukka Itkonen.

Eevamaija Virtanen
Tarvitsetko apua joulukinkun valinnassa? Kauppias Jukka Itkonen henkilökuntineen 
auttaa sinua tarpeisiisi sopivan kinkun valinnassa ja jakaa parhaat kinkunpaistovinkkinsä.
Tarvitsetko apua joulukinkun valinnassa? Kauppias Jukka Itkonen henkilökuntineen auttaa sinua tarpeisiisi sopivan kinkun valinnassa ja jakaa parhaat kinkunpaistovinkkinsä.

Juhlapöydän kunkku on edelleen kinkku

K-Citymarket Länsikeskus on yksi Suomen suurimpia tuoresuolattujen kinkkujen myyjiä. ”Meillä on kattava valikoima kotimaisia tuoresuolattuja kinkkuja aina muutaman kilon luuttomista kinkkurullista valtaviin, yli 10 kilon luullisiin joulukinkkuihin asti. Tänä vuonna aavistelemme, että yhä useampi asiakas ostaa kokonaisesta kinkusta leikattuja kinkku- tai kalkkunaviipaleita, jotka ovat järkivalinta pienille perheille ja sinkkutalouksille”, vinkkaa Jukka.

”Merten herkut; valmiiksi siivutetut graavilohet ja -siiat sekä savukalat kannattaa ostaa meiltä valmiina suoraan pöytään nostettavaksi. Takuuvarmoja valintoja ovat myös kalamestareidemme valmistamat katkarapukimarat sekä silli- ja mätiherkut, jotka hurmaavat vaativammatkin herkkusuut” lisää Jukka.

Joulun juhlapöytään kuuluu kinkun ja kalaherkkujen lisäksi ehdottomasti myös rosolli, Kotikeittiössä valmistettu kotijuusto, sinisalaatti ja Waldorfinsalaatti, jotka sopivat esimerkiksi pateiden ja saaristolaisleivän kanssa nautittavaksi. Tai valitse palvelutiskistä juuri sinun toiveidesi mukainen salaatti, jonka ruokamestarit kokoavat monipuolisista ja raikkaista sesongin raaka-aineista.

Eevamaija Virtanen
Länsikeskuksen palvelutiski täyttää vaativammankin asiakkaan toiveet.
Länsikeskuksen palvelutiski täyttää vaativammankin asiakkaan toiveet.

Herkullinen jälkiruoka kruunaa aterian

Jouluinen jälkiruokapöytä on pullollaan toinen toistaan maukkaampia suolaisia ja makeita herkkuja. Hemmottele juustojen ystäviä pehmeillä ja aromikkailla valko- ja sinihomejuustoilla sekä muilla lempijuustoillasi, joita Länsikeskuksen juustotiski on nyt pullollaan. ”Helppo vaihtoehto on valita valmis juustopakkaus, jossa on lajitelma erilaisia juustoa. Laita kylkeen vielä hillot, rypäleet ja suolakeksit, avot, näin joulun herkullisin juustolautanen on katettu!” neuvoo Jukka.

Eevamaija Virtanen
Laadukas ja laaja herkuttelujuustovalikoima saa veden herahtamaan kielelle.
Laadukas ja laaja herkuttelujuustovalikoima saa veden herahtamaan kielelle.

Jälkiruokapöytään kuuluu tietysti myös makeat herkut, joista Länsikeskuksen asiakkaiden ehdoton kestosuosikki on Kotikeittiön valmistama luumurahka. Kahvin kaveriksi löytyy lukuisia jouluisia leivonnaisia, lehtevistä joulutortuista käsin koristeltuihin piparkakkuihin ja täytekakkuihin asti.

Eevamaija Virtanen
Pullavitriinistä löytyy tuoreita herkkuleivonnaisia moneen makuun.
Pullavitriinistä löytyy tuoreita herkkuleivonnaisia moneen makuun.

Joulussa tärkeintä on leppoisa yhdessäolo

Jukka muistuttaa, että joulussa tärkeintä on juhlan äärelle pysähtyminen ja yhdessäolo läheisten kanssa. ”Vaikka joulu useissa perheissä pyörii hyvän ruoan ympärillä, se ei tarkoita sitä, että kenenkään tarvitsee viettää juhlapyhiään hellan äärellä. Pitää olla aikaa nauttia perheen seurasta, levätä ja rentoutua itselle mieluisella tavalla. Siksi tarjoammekin helpon vaihtoehdon rentoon, mutta maistuvaan jouluun. Tule ostoksille jo tänään, rakennetaan yhdessä toiveidesi mukainen juhlapöytä” kehottaa Jukka.

Kauppiaspari Jukka ja Marjo Itkonen sekä koko K-Citymarket Länsikeskuksen väki toivottavat kaikille asiakkailleen maistuvaa joulua!

K-Citymarket Länsikeskus

Myyntipinta-ala 11 400 neliötä.

1500 pysäköintipaikkaa, joista 1200 on

lämpimässä parkkihallissa.

Sähköautojen latauspaikkoja 6 kpl.

Kauppiaat Jukka ja Marjo Itkonen.

Tavaratalojohtaja Pekka Merilä.

Työllistää noin 200 kaupan ammattilaista,

joista 50 alle 25-vuotiaita nuoria. Valittiin K-ryhmän

Vuoden nuorten työllistäjäksi vuonna 2014.

Yli 30 000 ruokatuotetta.

Kotikeittiössä työskentelee yhdeksän ammattikokkia ja

sen vuosimyynti on erittäin ison ravintolan tasolla.

Vuosittainen asiakasmäärä noin 2,4 miljoonaa.

Kinkkutemppu tulee taas!

Muistathan, että kinkunpaistorasvoja ei saa kaataa viemäriin! Pääset rasvoista helposti eroon palauttamalla ne maitopurkissa minkä tahansa K-Citymarketin keräyspisteeseen 20.12.2018-7.1.2019.

Huikean suosion saavuttanut Kinkkutemppu palaa jo kolmatta kertaa piristämään suomalaisten joulunviettoa. K-Citymarketeiden tavoitteena on kerätä ja kierrättää 300 000 kotitalouden kinkun paistinrasvat uusiutuvaksi dieselpolttoaineeksi. Lisäksi kampanja lahjoittaa 20 000 euroa Hope ry:lle hyväntekeväisyyteen. Tarkat paistinrasvan palautusohjeet, keräyspisteet ja lisätietoa kampanjasta löytyvät osoitteesta http://www.kinkkutemppu.fi/