Mainos

Turkulainen jalkapallo sai oman kausarihaasteen

Tero Wester

Inter pelaa ensi kaudella Veikkausliigaa kahdellatoista pelaajalla. Tarkoitus on nimittäin saada katsomot täyteen turkulaiskannattajia haastamaan pääkaupunkiseudun hallintaa. Tätä varten FC Inter heittää ilmaan jo nyt kaikille turkulaisille ”kausarihaasteen”.

- Inter on tulevalla kaudella kovassa iskussa. Meillä on uudet valmentajat, José Riveiro ja Sergio Almenara, joiden myötä uudistamme pelityyliämme ja joukkuettamme. Emme kuitenkaan voi viedä turkulaista jalkapallokulttuuria eteenpäin yksin, vaan tarvitsemme siihen vahvan kannattajajoukon. Siksi olemme laittaneet nyt oman panoksemme peliin ja odotamme jännityksellä, miten turkulaiset lähtevät mukaan, Interin tapahtumakonsultti Kari ”Kapa” Lehtinen heittää.

Idea on, että mikäli riittävästi kannattajia hankkii viiden kerran ”Enemmän yhdessä”-kortin, FC Inter tarjoaa loppukauden kaupan päälle.

- Enemmän yhdessä -kortti maksaa 69 euroa ja sillä pääsee siis joka tapauksessa ainakin viiteen valitsemaansa FC Interin kotipeliin ensi kauden aikana. Mutta jos 1500 korttia myydään ennen maaliskuun alkua, pääsevät kaikki korteillaan kauden kaikkiin otteluihin eli siitä tulee kausari. Tällöin se on varmasti Veikkausliigan halvimpia pääsylippuja, Lehtinen miettii.

Tero Wester

Elämyksiä mahdollisimman monelle

FC Inter tavoittelee paitsi suurta kannattajajoukkoa, myös lisääntyvää yhteisöllisyyttä. Edullisen kortin avulla halutaankin tarjota elämyksiä mahdollisimman monelle turkulaiselle.

- Aikakauttamme leimaa yksinäisyys. Ihmiset eivät enää oikein tunne kuuluvansa mihinkään. Haluamme omalta osaltamme olla luomassa tilaisuuksia, jossa kaikki kannattajat saavat tuntea olevansa yhtä.

Tero Wester

Enemmän yhdessä -kortit tai niistä mahdollisesti syntyvät kausarit eivät ole henkilökohtaisia, joten Lehtinen kannustaakin yrityksiä hankkimaan niitä henkilöstönsä yhteiskäyttöön. Kortin voi myös lahjoittaa hyvään tarkoitukseen. Ellei itse tiedä sopivaa lahjan saajaa, voi valinnan jättää FC Interin tehtäväksi. Heillä on jatkuvaa yhteistyötä Turun lastenkotien, Sykerön ja vastaanottokeskusten kanssa.

- Syöpää sairastavien perheiden maailma kutistuu kodin ja sairaalan seinien sisälle lapsen sairastuessa. Myös sisarukset joutuvat pienentämään elinpiiriään ja heidän saamansa huomio vähenee väkisinkin. Sykerön lapset ja nuoret ovat saaneet paljon iloa arkeen päästessään osallistumaan Interin peleihin. Ikimuistoisia ovat olleet yhteiset treenit joukkueen kanssa ennen peliä, Sykerön puheenjohtaja Taina Ylenius kiittää.

Enemmän yhdessä -kausarihaaste jatkaa seuran pitkäjänteistä työtä.

- Enemmän yhdessä -kortilla haluamme rakentaa suurta Inter-perhettä, kutsua kaikki saman katon alle. Jalkapallon katsominen on hieno harrastus, josta ei malta pysyä poissa, kun naamat alkavat tulla tutuiksi ja tunnelma nousee kattoon. Soisimme sen mahdollisimman monelle turkulaiselle.

Enemmän yhdessä -kausarihaaste

Enemmän yhdessä -kortin hinta on 69 €, mikä oikeuttaa sisäänpääsyyn viiteen vapaavalintaiseen FC lnterin Veikkausliigan kotiotteluun kaudella 2019. Mikäli Enemmän yhdessä -kortteja ostetaan maaliskuun 2019 alkuun mennessä vähintään 1500 kappaletta, muuttuu jokainen kortti automaattisesti kausikortiksi.

Kortit ovat myynnissä pääkatsomon lohkoissa A (kannattajakatsomo), B, C, D, ja E. A-lohkon paikat ovat numeroimattomia. Muissa lohkoissa asiakas valitsee itse paikkansa tilauksen yhteydessä. Numeroitu paikka sisältyy Enemmän yhdessä -kortin hintaan.

Enemmän yhdessä -kortti tilataan Ticketmasterin verkkokaupasta tai myyntipisteestä. Kortti maksetaan tilaukseen yhteydessä ja toimitetaan maaliskuussa. Kaupan päälle saat Enemmän yhdessä -kaulaliinan sekä etuja europeleihin ja Suomen Cupin otteluihin!

Katso tarkat ohjeet ja osta Enemmän yhdessä -kortti osoitteesta fcinter.fi/kausarihaaste