Sopiiko yksityisleasing sinulle?

Uuden auton hankkiminen on helpompaa kuin koskaan. Valitset vain mieleisesi mallin, tankkaat ja peset. ŠKODA Yksityisleasing hoitaa kaiken muun tarjoten vapautta elämiseen.

ŠKODA Yksityisleasing on rahoitusvaihtoehto, jolla saat käyttöösi upouuden Škodan pelkällä kuukausimaksulla. Se on huoleton, helppo, riskitön, turvallinen ja moderni tapa autoilla. Eikä sinun tarvitse miettiä auton ostamiseen ja omistamiseen liittyviä kustannuksia. Huoleksesi jää lähinnä huoltokirjan mukaisista huolloista sopiminen, ja niistäkin autosi muistuttaa sinua ennakkoon.

Hinnoittelu perustuu kiinteähintaisiin kuukausieriin, elämäntilanteeseesi sopivaan sopimusaikaan sekä ajokilo¬metreihin. Kun kuukausittainen kulu on tiedossa, se on helppo budjetoida talouden muihin menoihin.

Nykyisen autosi myynti sujuu vaivattomasti ŠKODA-jälleenmyyjäliikkeessä. Autosta saamasi rahat voit sijoittaa muuhun elämiseen – vaikkapa matkailuun. ŠKODA Yksityisleasingin avulla ajat aina

uudella tarpeittesi mukaisella autolla. Kun sopimuskausi päättyy, voit vaihtaa helposti uuteen Škodaan eikä sinun tarvitse huolehtia vanhan auton myynnistä.

ŠKODA Yksityisleasing tarjoaa vaivatonta arkea ja se sopii hyvin perheemme elämään. Kun tiedämme tarkkaan kuukausikustannukset, auton kulut on helppo budjetoida eikä tule yllätyksiä.

–Annu Rantanen

Vertailimme ja valitsimme ŠKODA Yksityisleasingin

”Meillä on paljon kokemusta käytetyistä autoista, joita vaihdoimme uudempiin parin vuoden välein. Koska korjauksiin meni paljon rahaa, Arttu alkoi selvittää muita vaihtoehtoja. Parhaaksi valikoitui ŠKODA Yksityisleasing”, Annu Rantanen kertoo.

Arttu käyttää autoa työajoon. Vapaalla mökkeillään koko perheen voimin.

”Octavia Combin valitsimme koon ja runsaiden tavaratilojen takia. Nyt kaikki mahtuu mukaan ja tilaa on myös perheen kasvulle”, Annu hymyilee.

Annu ja Arttu tekivät ŠKODA Yksityisleasing -sopimuksen neljäksi vuodeksi ja 20 000 km / vuosi. Kulut ovat 495 euroa kuukaudessa.

”Yksityisleasing on vaivaton vaihtoehto. Viemme auton huoltoon, kun se itse niin kertoo. Muusta ei tarvitse huolehtia. Octaviasta on tullut osa perhettämme.”

Lue lisää