Mainos

Autot osaksi verkottunutta maailmaa.

Näe autosi sijainti jälkikasvusi lainatessa sitä
Näe autosi sijainti jälkikasvusi lainatessa sitä

Yhä useampi meistä on tottunut hallitsemaan kodintekniikkaa matkapuhelimen avulla. Kesämökin turvajärjestelmä, joka lähettää valvontakameran kuvaa matkapuhelimeen, oli hetki sitten visio, nyt osa toimivaa arkea. Mercedes-Benz on kehittänyt palvelukokonaisuuden, joka verkottaa auton ja sen keskeiset toiminnot matkapuhelimeen, olitpa sitten kotisohvallasi tai satojen kilometrien päässä autostasi.

Yhteys autoon ja autosta ulkomaailmaan.

Miltä tuntuu unohtaa varata määräaikaishuolto – ja huomata sitten, että auto onkin tehnyt varauksen puolestasi? Haluaisitko varmistaa kotisohvalta, missä perheen tuorein ajokortinhaltija ja autosi menevät? Mercedes me -palvelukokonaisuus tuo auton keskeiset toiminnot, kuten polttoainetilanteen, ajokilometrit, jarrujen kunnon, rengaspaineen, huoltotarpeen ja sovitut tapahtumat kuten renkaanvaihdot puhelimesi ruudulle. Palvelu on myös yhteys ulkomaailmaan. Se tunnistaa huoltotarpeen tai vikatilanteen ja ottaa yhteyttä lähimpään Mercedes-Benz-huoltoon ennen kuin vika haittaa matkantekoasi. Hätätilanteessa, turvatyynyjen lauetessa, se ottaa automaattisesti yhteyden Mercedes-Benzin hätäpuhelukeskukseen jotta tarvittavat pelastustoimenpiteet voidaan käynnistää mahdollisimman pian

Mercedes me – sinä ja autosi aina yhteydessä
Mercedes me – sinä ja autosi aina yhteydessä

Elämää helpottavia lisäpalveluita.

Mercedes me tuo ulottuvillesi joukon elämää helpottavia ominaisuuksia ja palveluita. Voit esimerkiksi pysäköidä autosi ahtaassa paikassa auton ulkopuolelta ohjaamalla autoa puhelimen näytöllä. Pakkasella voit kytkeä lisälämmittimen päälle kotisohvalta tai vaikkapa laskettelurinteessä – tai viilentää auton valmiiksi kesähelteellä. Voit tarkistaa, muistitko sulkea ikkunat pysäköidessäsi ja myös lukita ja avata auton ovet missä tahansa oletkin. Kätevää, kun autolla on useampia käyttäjiä.

Keinoäly ja Mercedes me – ennenkokematonta vaivattomuutta.

Juuri ensiesitellyn Mercedes-Benz A-sarjan mullistava MBUX-käyttöliittymä hyödyntää Mercedes me -palveluita saumattomasti. Käyttöliittymä oppii koko ajan käyttäjänsä ajotottumuksista mutta myös käyttäjän tavoista. Yhdistyneenä käyttäjän matkapuhelimeen sekä Mercedes me -käyttäjätiliin, se osaa itse

ehdottaa esimerkiksi vaihtoehtoisia reittejä ruuhkautuneen reitin sijasta jo ennen kuin käyttäjä edes huomaa ruuhkaa. Lisäksi se auttaa etsimään vapaita parkkipaikkoja kaupungissa verkottumalla muiden palvelun käyttäjien kanssa.

Turvaa hätätilanteissa: Mercedes me hälyttää avun automaattisesti.
Turvaa hätätilanteissa: Mercedes me hälyttää avun automaattisesti.

Mercedes me Adapterilla palvelut vanhempiinkin autoihin

Osaa Mercedes me -palveluista pääsee nauttimaan myös veloituksetta jälkiasennettavan adapterin avulla. Helposti asennettava adapteri välittää Bluetoothin avulla autosi tiedot, kuten ajamasi matkat, ajokilometrilukeman ja polttonestemäärän matkapuhelimeesi. Se on asennettavissa Mercedes-Benz-malleihin jopa valmistusvuodesta 2002 alkaen. Jos et tiedä onko autosi yhteensopiva, saat rekisterinumerollasi tiedon Mercedes-Benz-jälleenmyyjä- tai huoltoliikkeestä. Samalla voit varata ajan adapterin asennukseen tai pyytää sitä seuraavan huoltokäynnin yhteydessä.

Miten palvelut saa käyttöön?

Valmius Mercedes me -palveluiden käyttöön on vakiovarusteena jokaisessa uudessa Mercedes-Benz-autossa. Palvelun käyttämiseen tarvitaan älypuhelin ja siihen ladattava ilmainen applikaatio sekä rekisteröityminen palveluportaaliin.

Lisätietoa palveluista on luettavissa osoitteessa mercedes-benz.com/fi.