Uusia rivitaloja Ikean ja Myllyn välimaastoon.

Kauppakeskukset muodostavat uudenlaisia palvelukeskuksia, joiden läheisyydessä asumisesta on selkeätä etua. Usein vaihtoehtona on asuminen tornitalossa, kerrostalossa kauppakeskuksen vieressä tai omakotitaloalueella. Välimuotoa, rivitaloasumista, on harvemmin tarjolla. Ainakin mitä tulee Raisioon ja Myllyn alueeseen.

Nykypäivänä liikkuminen on muotoutunut uudelleen ja asuinpaikkojen kysyntä on monipuolistunut. Jos löytää uuden rivitalokodin kauppakeskittymän tuntumasta, kannattaa siihen iskeä kiinni, sillä luvassa on positiivisia yllätyksiä.

Kiinnostavin asuinpaikka Raisiossa löytyy nyt Aavankadulta, jonne rakennetaan As Oy Kuninkojan Aava Raision rivitalokoteja kauppakeskittymää reunustavalle puistoalueelle.

Myllyn ja Ikean välimaastoon sijoittuva As Oy Kuninkojan Aava Raisio on malliesimerkki tasokkaasta asumisesta, jossa huomiota on kiinnitetty tilojen toimivuuteen ja samalla on pystytty karsimaan turhia neliöitä. Asuntojen tehokkaat pohjaratkaisut mahdollistavat jokaiselle perheenjäsenelle oman rauhan.

Parhaalla paikalla ja parhailla palveluilla

Mangrove Oy rakentaa Raision Aavankadulle, rauhallisen asuinalueen ja vireän kauppakeskuksen saumakohtaan tasokkaita ja tehokkaita rivitalokolmioita ja –neliöitä. Rakennuspaikan sijainti on todella harvinainen.

Keväällä 2019 valmistuvien kotien hinta-laatusuhde on erinomainen. Kolme huonetta, avokeittiön ja saunan käsittävä 66 neliön koti maksaa 219 120 euroa. 75-neliön neljän huoneen, avokeittiön ja saunan kokonaisuuden saa 239 250 eurolla.

Yksitasoisissa kolmioissa ja neliöissä riittää valoa, siitä huolehtii koko seinän mittainen lasiseinä. Asunnoissa on moderni avokeittiö, mukava katettu terassi ja sauna. Kotien pohjaratkaisut ovat toimivia sekä materiaalit ja varustelu korkealaatuisia. Tyyli on skandinaavisen selkeä ja se kestää aikaa.

Läheltä löytyvät Mylly ja Ikea sekä monipuolisesti muita liikkeitä, esimerkiksi Gigantti, Power, Verkkokauppa.com, XXL, K-Rauta Kuninkoja, Plantagen ja Bauhaus.

Aavan koteihin voi tutustua sivuilla www.mangrove.fi

Kohdetta myy ja esittelee Bravo Kiinteistövälitys Oy, www.bravo.fi