Menestyksen reseptiä etsimässä?

Turussa etsitään menestyksen kaavaa – Midas-menestystarinat tuo edelläkävijät Gatorade Centeriin

Jääkiekkoikoni Saku Koivu, musiikkimaailman ja liiketoiminnan kestomenestyjä Elastinen, Citymarket-kauppias Hannu Aaltonen, kommodori Pekka Varjonen, supernopeaa Hyperloopia rakentava Mårten Frödjö, Muumimaailman vetäjä Tomi Lohikoski ja dekkarikirjailija Reijo Mäki sekä Justimusfilmsin tubettajatähdet. Tässä hengästyttävä joukko nimiä, jotka ovat kukin alallaan olleet joko uranuurtajia tai rakentaneet menestyksekkään uran.

Nämä nimet ovat rakentamassa uutta turkulaista business-väen kohtaamispaikkaa Midasta. Midas-menestystarinat on jääkiekkoseura HC TPS:n alulle panema uudenlainen aamiaistapahtumien sarja.

Kerran kuussa Gatorade Centerissä

Midas-menestystarinat järjestetään kerran kuukaudessa Gatorade Centerin Verifone Business Clubilla. Iltaan painottuvan jääkiekko-ottelun sijaan Midas-menestystarinat keskittyvät aamuihin.

Tilaisuudet eivät ole luentoja, vaan enemmän keskusteluja. Puheineen ja aamiaisineen aikaa menee reilu tunti ja kuka tahansa yleisöstä saa esittää kysymyksiä puhujalle. Midas-menestystarinoita vetää HC TPS:n liiketoiminnan kehittäjä Janne Halme.

Jääkiekkoikoni Saku Koivu aloitti

Ensimmäisen tilaisuuden menestyjänä oli Turkuun palannut jääkiekkotähti Saku Koivu. Tapahtumassa oli paikalla reilusti yli sata vierasta ja yleisökysymyksiä oli poikkeuksellisen paljon.

Marraskuussa siirrytään päivittäistavarakaupan puolelle, kun Suomen tunnetuin Citymarket-kauppias Hannu Aaltonen kertoo tarinoita siitä, miten asiakkaat on sitoutettu Kupittaan Citymarketin vakiokävijöiksi.

Hannu Aaltosesta on olemassa myös lukemattomia tarinoita. Aaltonen on esimerkiksi ajanut jopa satoja kilometrejä hakeakseen kauppaansa vaikkapa merisuolaa käytännössä nollakatteella. Aaltonen onkin ymmärtänyt, että hyvällä palvelulla asiakas saadaan kerta toisensa jälkeen kauppaan uudelleen.

Suomen suurimmasta johtajakoulusta nuorisotähtiin

Joulukuussa kuulemme Midas-tapahtumassa, miten suomalainen instituutio Puolustusvoimat on muovattu moderniksi johtajakouluksi ja miten nuoria on onnistuttu motivoimaan yhteiseen maanpuolustukseen.

Tammikuun ja helmikuun vieraat ovat taas sitouttaneet satojatuhansia suomalaisia seuraajikseen. Justimusfilmsin pojat ovat jokaisen suomalaisen teini-ikäisen nuoren tuntemia ja heidän markkina-arvonsa on jo mittava – puhumattakaan helmikuun supervieraasta Elastisesta. Positiivisuuden lähettiläs Elastinen on myös onnistunut näyttämään voimansa liike-elämässä.

Tehokas verkostoitumispalvelu

Puheiden lisäksi Midas tarjoaa myös käytännön hyötyä yrittäjän arkeen, sillä Midaksen jäsenille tarjotaan yksilöllistä verkostoitumispalvelua. Tämä on mahdollista, koska Turun Palloseura on vuosikymmenten aikana saanut rinnalleen mittavan kumppanien verkoston, joka on lähtenyt jälleen voimakkaaseen kasvuun.

Liity sinäkin Varsinais-Suomen merkittävimpään bisnesverkostoon! Jäsenyys Midas-menestystarinoihin maksaa 1 200 euroa. Hinta sisältää 200 euron arvoisen TPS-lahjakortin. Ota yhteyttä tai kysy lisää: janne.halme@tps.fi / 0400 704 199

Tulevat Midas-menestystarinoiden vieraat:

9.11.2017 Hannu Aaltonen – Citymarket Kupittaa

5.12.2017 Kommodori Pekka Varjonen – Suomi 100 vuotta

11.1.2018 Justimusfilms – Youtube-tähdet

21.2.2018 Elastinen

8.3.2018 Mårten Frödjö – Hyperloop

5.4.2018 Tomi Lohikoski – Muumimaailma

3.5.2018 Reijo Mäki – Kirjailija

7.6.2018 Peter Enckelman – Jalkapallolegenda & Marco Casagrande – Suomen jalkapalloliiton pääsihteeri