TOP 3 sisustustrendit

Luonto on puhjennut kukkaan ja lämmin kesäaurinko kutsuu nauttimaan ulkoilmasta. Monen puutarhaunelmat ovat heränneet eloon ja sormet upotettu multaan. Tämän hetken sisustustrendit tuovat luonnonläheisen ja vihreän linjan kuitenkin myös sisätiloihin. Nappaa vinkit talteen ja sisusta kotisi kohti kesää.

1. Hanki ripaus vihreää

2. Vaali kestävää kehitystä

3. Luo oma tyylisi

Trendikäs vihreä sopii mausteeksi kotiin kuin kotiin

Metsänvihreitä pellavatyynyjä, peikonlehtiä lakanoissa, seinissä sammalenvihreää ja ikkunalaudoilla kukoistavia viherkasveja. Luonto on tullut sisätiloihin, eikä sisustustrendejä seuraava voi välttyä vihreältä. Luonnosta kumpuava väri pitää tyylikkään eleettömän tilan rauhallisena, mutta kirkkaana sävynä sillä on energisoiva ja virkistävä voima. Valitse kotisi muuhun sisustukseen sopiva sävy.

Vinkki: Tämän hetken trendikkäin kukkakimppu on karun kaunis. Kerää luonnonkukkia tai metsästä oksia ja asettele ne näyttävään lasipulloon. Käytä rohkean rönsyileviä kimppuja myös kattauksessa.

Tämän päivän sisustaja vaalii kestävyyttä ja luonnonmateriaaleja

Vihreys näkyy myös arvopohjassa. Tämän päivän sisustaja on ympäristötietoinen, joka arvostaa kestävyyttä, luonnonmateriaaleja ja enenevissä määrin on kiinnostunut lähellä tuotetuista esineistä. Haluamme tietää mistä asiat tulevat, miten ja minkälaisissa olosuhteissa ne ovat valmistettuja. Tämä megatrendi ei onneksi vallitse vain sisustuksessa.

Vinkki: Anno-sisustustuotteet ovat valmistettu kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Tuotteissa käytetään kierrätysmateriaaleja ja pyritään minimoimaan pakkausmateriaaleja. Sarjaan voit tutustua Turun uudessa Anttila-tavaratalossa sekä Anttila.comissa.

Eri tyylien ja aikakausien sekoitus luo yksilöllisyyttä

Nyt on erityisen trendikästä poiketa totutuista tyyleistä, rikkoa rajoja ja hakea yksilöllisiä ratkaisuja. Tämä on alkuvuodesta näkynyt sisustuslehdissä ja blogeissa mm. kasvavana kiinnostuksena keramiikkaan, ainutlaatuista taidetta ja käsitöitä kohtaan. Enää ei tarvitse löytyä joka kodista samaa trendijulistetta tai huonekalua, vaan nyt suositaan eri tyylien ja aikakausien yhdistelemistä.

Vinkki: Anttilan laajasta sisustustuotevalikoimasta luot oman tyylisi yhdistelemällä rohkeasti erilaisia materiaaleja ja tyylejä. Anna oman kädenjälkesi näkyä.

Toteuta TOP 3 trendit seuraavilla tuotteilla

Picasa

Anno pussilakanasetti Peikonlehti

Anno, Pellavalakanat

Anno, apteekkarin pullo, 4,95 eur

Anno, koristekupu, 29,99 eur

Anno, lehtiteline korkki, 29,99 eur

Anno, sisustustikkaat, 34,99 eur

Anno, korento-koristetyyny, 19,99 eur

Kuvat: Anttila, Teksti: Maiju Lagerstedt