Lukijoilta

Tyksissä tehdään tärkeää työtä syövän voittamiseksi – kiitos myös omasta hoidostani!

KIITOLLINEN POTILAS
Hoitoni ovat nyt toistaiseksi loppusuoralla ja elämä jatkuu, sanoo kirjoittaja. Kuvan hän otti sytostaattihoitoa saadessaan.
Hoitoni ovat nyt toistaiseksi loppusuoralla ja elämä jatkuu, sanoo kirjoittaja. Kuvan hän otti sytostaattihoitoa saadessaan.

Kiitän Tyksin syöpä- ja sädehoito-osaston sekä päiväkirurgisen osaston lääkäreitä, sairaanhoitajia sekä muuta henkilökuntaa ammattimaisesta ja ystävällisestä hoidosta koko sairauteni ajan.

Sairastuin haimasyöpään kesällä 2022. Ilman vaikeita operaatioita heti sairauden toteamisen jälkeen olisi elämäni ollut vaakalaudalla. Selvisin silloin ja pääsin minun parastani ajattelevaan ja viimeistä tietoa syöpähoidoista osaavaan prosessiin. Minusta huolehdittiin kaikin tavoin. Tehtäväkseni jäi vain saapua paikalle, kun asioita informoitiin tai syöpää hoidettiin ja lääkittiin.

Mainitsematta erikseen lääkäreiden ja hoitajien nimiä voin osoittaa kiitokseni aivan jokaiselle kohtaamalleni ihmiselle hoitojeni aikana. Tunsin oloni luottavaiseksi koko ajan ja arvostukseni kaikkia sairaalassa työskenteleviä kohtaan kasvoi.

Jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Kohtalotovereitani on paljon. Osastolla ja hoidoissa opin tuntemaan muutamia syöpää sairastavia ja vertaistukikeskustelut auttoivat jaksamaan sekä asettamaan oman sairauden oikeisiin mittasuhteisiin. Samoin perheen ja ystävien tuki on ollut todella tärkeätä.

Elämää on syöpäsairaudenkin kanssa eläessä. Hoidot pyritään suunnittelemaan siten, että potilas jaksaa toimia arjen askareissa.

Hoitoni ovat nyt toistaiseksi loppusuoralla. Elämä jatkuu, kevät on tuloillaan.

Tyksissä jatkuu työ syövän voittamiseksi. Toivon jaksamista potilaille, lääkäreille, hoitajille ja kaikille sairaalassa työskenteleville.

Toivoa on!

Kiitollinen potilas

Tämä viestiketju on suljettu uusilta viesteiltä.