Lukijoilta

Orkesterille kiitokset,
Kuralalle korjausrahat

Kiitokset, Turku Touring! Huomasin lehdestä, että Turun Filharmoninen Orkesteri tekee vierailun Helsingin musiikkitaloon ja Turku Touring järjestää sinne bussimatkan.

Seniorikansalaisena on vaikea varsinkin talvella tehdä omatoiminen matka konserttiin. Samantien varasin eläkeläishintaan matkan, johon kuului vielä Musiikkitalon esittelykin.

Konsertti oli upea ja maallikkokin erotti sävyt. Olin ylpeä orkesterimme soitosta, yleisö huusi bravota ja ablodeerasi niin, että saimme vielä ylimääräisen numeron. Kiitokset Turun Filharmoniselle Orkesterille!

Turun päättäjät saavat kyllä risuja, laitetaan rahat typerään Kirjastosiltaan ja valitetaan, että Musiikkitaloon ei riitä rahaa. Kuten eräskin valtuutettu sanoi, että onhan meillä Logomo. Se on sinällään hienoa, että on, mutta se ei kuitenkaan korvaa oikeaa Musiikkitaloa.

Sitä paitsi sillan rahat olisi käytetty paremmin, jos Kuralan Kylämäen navetta olisi korjattu. Näin saisimme Turkuun lisää turisteja nauttimaan ainutlaatuisesta kaupunkimuseosta. Me lähiasukkaat taas saisimme kunnollista maitoa ja elämyksiä.

Päättäjistä huolimatta rakastan Turkua ja toivon orkesterille kaikkea hyvää!